TADIĆ OTVORIO DUŠU Kapiten Srbije otkrio čime će se baviti po završetku karijere
Foto: AP/AP Photo/Darko Vojinovic


Tadić je ove sezone postigao 10 golova i podelio 20 asistencija, a Ajaks je drugi na tabeli holandskog šampionata sa 59 bodova.

- Sigurno ću jednog dana biti trener Ajaksa, Još mogu da budem uticajan na terenu. Imam ugovor do juna 2024. kao fudbalera. Priča se da ću posle toga ostati u klubu kao trener. To može biti u mlađim kategorijama ili kao saradnik u prvom timu, za početak. Jednog dana, svakako, biću trener seniora. Zasad želim da igram što je duže moguće. Najvažnije je da se fizički dobro osećam - izjavio je Tadić.

Osvrnuo se srpski fudbaler na igru svoje ekipe ove sezone.

- Svi su svesni manjka kvaliteta, ali je teško reći, ne želim da upirem prstom ni u koga. Očigledno nam je potrebno više kvaliteta. U kom pravcu bi trebalo da ide Ajaks? To je odlučujuće pitanje i za mene i za sve u klubu. Hoću da osvajam pehare, što može da se uradi sa jakim Ajaksom. Ne bih ostao ovde da se borimo za drugo mesto. To dovoljno govori. Prvi put sam u ovakvoj situaciji, da se borimo za drugo mesto, ali je ove sezone i to važno kako bi Ajaks na jesen igrao u Ligi šampiona - zaključio je Tadić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading