MODNA ZVEZDA Naslednica legendarnog fudbalera osvaja svet: LEPA PEĐINA KĆI
Foto: EPA/EPA/Marcel Antoinisse

 

Kao ćerka bivšeg napadača Reala, trebalo bi da zna kako je to kad si u centru pažnje.

 

 

Ovako je tekst o Loli Mijatović (19) počeo britanski „San“, tvrdeći da je ćerka nekadašnjeg fudbalera Predraga Mijatovića izbila na modnu scenu kao jedna od najzgodnijih novih manekenki na svetu.

 

 

„Hodajući stopama slavnog oca, koji se u istoriju najvećeg kluba upisao golom za pobedu u finalu Lige šampiona 1998, Lola navodno osvaja modni svet“, navodi se u tekstu o Peđinoj lepoj kći.

MODNA ZVEZDA Naslednica legendarnog fudbalera osvaja svet: LEPA PEĐINA KĆI

EPA/Javier Lopez

 

Lola je jedna od tri naslednice bivšeg Partizanovog asa iz braka s manekenkom i dizajnerkom Anetom, na koju je, eto, povukla gene.

 

 

„Lola se smatra jednim od najperspektivnijih dizajnera i modela u ovom trenutku“, dodaje se „Sanu“, i navodi da je 19-godišnja devojka na ivici da se preseli iz Madrida, gde je provela skoro ceo život, u Pariz radi nastavka karijere u svetu mode.

 

 

Ona voli košarku

Fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama otkrivaju da Lola voli i sport, doduše košarku, a ne fudbal. Gledala je Real, a pre nekoliko godina bila je i u „Pioniru“.

Nedavno je otkrila kakav je uticaj na nju imao slavni otac.

- Naučio me je da nikad ne odustajem i da se suočim s izazovima, ali pre svega da budem skromna i dobra osoba. On uvek daje veoma dobre savete s fudbalskim metaforama - rekla je Lola Mijatović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading