Najveće kvote na svetu put do dobitka u Mozzartovom izazzovu
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojka na Inter protiv Salernitane u okviru Serije A, kao i kec na Benfiku u velikom derbiju protiv Porta u Primeiri (sve mečeve šampionata Italije i Portugalije možete da gledate BESPLATNO uživo na sajtu mozzartbet.com).

Pored promo kvota, Mozzart vas poziva na izazzov, koji je počeo 23. marta i trajaće do 23. aprila, tokom čega će za kladilačko umeće da bude nagrađeno čak 960 igrača. Naime, svakog jutra je na programu novi dnevni izazzov koji treba da se ispuni kako bi se ušlo u konkurenciju za deo dnevnog nagradnog fonda od 500.000 dinara.

Ovog petka on glasi: pogodi bilo koji tip sa kvotom 1,30 i više sa košarkaške utakmice Monako - Partizan Mozzart Bet. Na kraju dana, najizdašnije parče kolača od pola miliona dinara pripašće onome ko pogodi najveću kvotu tog dana uz ispunjeni dnevni izazzov.

U takmičenju učestvuju samo tiketi sa svim pogođenim parovima, a računaju se i poeni igrača sa ovog meča.

Najveće kvote na svetu put do dobitka u Mozzartovom izazzovu

promo: Mozzart

 

 

Najveće kvote na svetu koje vam danas mogu pomoći da osvojite 100.000 rsd su:

 

SALERNITANA - INTER (PETAK, 17.00), DVOJKA 1,50

Salernitana je čudom izbegla ispadanje prošle sezone i uprava je izvukla zaključke pojačavši se ozbiljno. U prvom delu sezone Granata se nosila sa turbulencijama i nije dozvolila da upadne u ozbiljne dugotrajne krize. Salernitana se držala na odstojanju od zone ispadanja i dobro je izgledala u igri. Međutim, nije bilo moguće da čitava sezona prođe glatko, pa se desila serija poraza i promene trenera, pa je Salernitana 15. na tabeli, devet bodova ispred zone ispadanja. U prošlom kolu odigrala je nerešeno 1:1 sa Specijom. Inter je imao šampionske ambicije, međutim ne i pokriće za njih. Previše kikseva skupo su koštali Nerazure, dozvolivši Napoliju da odmakne, pa se sada koncentrišu na borbu za mesto u Ligi šampiona. Inter je sa 50 bodova trenutno četvrti na tabeli, a poraz u prošlom kolu 0:1 od Fjorentine bio je treći ligaški u nizu.

BENFIKA - PORTO (PETAK, 19.00), KEC 2,05

Benfika ima izvanrednu kampanju u Primeiri i krstari ka osvajanju titule prvaka Portugalije. Stvorila je deset bodova prednosti ispred drugog mesta na kojem je Porto, večerašnji suparnik u portugalskom Klasiku. Potencijalnoi trijumf Orlova mogao bi da učini lisabonskog giganta gotovo nedostižnom. Uz to, Benfika prima vrlo malo golova, tek 14 golova u 26 kola. Prošlog vikenda pobedila je jaki Rio Ave minimalnim rezultatom 1:0. Porto je povremeno dozvoljavao sebi kikseve, ali je zaradio 61 poen i stacioniran je na drugoj poziciji šampionata. U Ligi šampiona se borio sa Interom (0:1 i 0:0) u osmini finala, ali mu je malo falilo da prođe među osam najboljih. Zmajevi su teškom mukom savladali Portimonense (1:0) u poslednjem susretu, a pre toga su remizirali bez golova sa Bragom (0:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading