KAKAV POTEZ Turčin nije hteo da pogleda Tadića, razlog je traka i nameštena afera
Foto: Printscreen/Printscreen

O čemu se radi? Turski fudbaler Orkun Kokču nije želeo da pogleda Tadića u oči, niti da se rukuje sa njim kada su prišli glavnom sudiji Daniju Makeliju, kao što to inače i rade kapiteni timova uoči meča.

Bio je potpuno ravnodušan na postojanje srpskog fudbalera... Sredinom februara Dušan Tadić je bio "na stubu srama" u Holandiji zaslugom Veslija Snajdera, inače bivšeg igrača Ajaksa. Snajder je optužio Tadića da namerno nije nosio kapitensku traku u znak podrške građanima Turske i Sirije koje su pogodili zemljotresi.

 

 

- Ajaks je jedini koji nije imao to? Mislim da je to poseban slučaj. Tako veliki klub je morao da se uključi u kampanju. Moraš da pokažeš podršku, ne razumem zašto nisu - naveo je tada Holanđanin i praktično optužio našeg asa.

MAJSTORIJA TADIĆA Srbin strelac u velikom derbiju (VIDEO)

Čini se da je to stiglo i do Orkuna Kokčua, reprezentativca Turske, koji je želeo da "ignoriše Tadića kao što je i on poziv da se ponese kapitenska traka u znak podrške". Tadić je neko vreme uoči utakmice čekao da ga Kokču pogleda i da se rukuju, međutim na kraju se i sam sklonio od Turčina.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading