"CRKNI KERU, SMEĆE PRODANO" Izabrao Srbiju, pa dobio jezive poruke
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Golman Vladan Kovačević odlučio je brani za Srbiju. Našao se na spisku selektora Dragana Stojkovića i tako će se sa Vanjom Milinkovićem-Savićem, Predragom Rajkovićem i Markom Dmitrovićem boriti za prvu "jedinicu" u srpskom timu.

Međutim, to je razbesnelo navijače u Bosni i Hercegovini koji su kivni na njega što je promenio reprezentativni dres.

Pojavili su se komentari na tamošnjim portalima u kojima vređaju i prozivaju novog čuvara mreže "orlova".

On je rođen u Banjaluci, prošao je sve mlađe selekcije BiH, bio je pozivan i u seniorski tim, ali nikada nije zaigrao. Prihvatio je Piksijev poziv i novi izazov u karijeri.

Navijači su zbog toga besni, pa su ostavljali uvredljive komentare.

"Smeće prodano, dabog se skrasio u petoj ligi Nemačke. Iako navijam za Sarajevo i klub bi dobio pare od tvog transfera, od srca ti želim propast ili povredu što pre". "Slika i prilika četalja iz genocidne tvorevine". "Igra za svoju državu, ipak su oni stranci u BiH, kao i Hrvati. Nije mi jasno zašto kmeče da su ugroženi, nek idu u svoje matične zemlje". "Crkni keru, prodana dušo" - samo su neki od užasnih komentara napisani na njegov račun...

Prema pisanju poljskih medija, Vladan Kovačević sigurno napušta Rakov na leto, jer je za njega interes pokazalo nekoliko klubova iz engleske Premijer lige. Prošle sezone imao je ponude Seltika i Glazgov Rendžersa, ali su Poljaci odlučili da ga zadrže.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vladan RS

04.03.2023 16:55

Ma igrali bi i oni za Tursku al kad bi ih ko zvao.

ivan

04.03.2023 17:01

pametancovek, nece za to smece bih da igra