RADE PUNOM PAROM Luka Petrović jedan od najboljih igrača Železničara - “Pančevački Vinicijus"
Foto: Promo/FK Železničar

Ciljevi i ambicije su jasni, Superliga nikad nije bila bliža, svesni su toga i u Železničaru.

Rukovodstvo Železničara odlučilo je da produži ugovor sa fantastičnim krilnim napadačem Lukom Petrovićem (25), koji je ispunio očekivanja trenera Tomislava Sivića.

Tokom jesenjeg dela sezone bio je jedan od najboljih u timu Železničara, a  na terenu je proveo 1.531 minut.

Novi ugovor sa Petrovićem produžen je do 2024. godine. 

- Sa vodećim ljudima iz kluba sam se brzo dogovorio oko produženja saradnje do leta 2024. Tri godine sam u klubu i svake smo sve jači, verujem da će tako i na proleće biti.

Svestan je Luka Petrović da će se od njega očekuje mnogo

- Želim da igrama i golovima doprinesem ostvarenju cilja koji je pred nama ove sezone i da Grad Pančevo dobije superligaša. Atmosfera je od prvog dana bila prava i to je jedan od razloga što smo postigli lepe rezultate u prvom delu sezone.

Pripreme startuju posle praznika, sa trenerom Tomislavom Sivićem.

- Zabeležili smo sa šefom struke Sivićem seriju odličnih rezultata i upoznali se sa njegovim zahtevima i radom, a zahvaljujući njemu odigrao sam dobru jesenju sezonu. Najvažnije je da mene i sve ostale u klubu zdravlje posluži i onda će biti lakše da zajedno dođemo do našeg cilja, da postanemo članovi elite. Imamo odličan tim, ali moramo to pokazati na terenu i osvajati bodove. Možemo se nadati da to možemo i ostvariti - rekao je Petrović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading