SUSPENZIJA Levandovski surovo kažnjen, ovo je cena koju će morati da plati
AP Photo/Joan Monfort

Svetsko prvenstvo je gotovo - fokus se sve više prebacuje na klupski fudbal, a glavna tema prethodnih dana bio je status Roberta Levadovskog. Poljski napadač je od dolaska u Barselonu preuzeo ulogu lidera, ali će, na iznenađenje mnogih, morati na hlađenje! 

Levandovski je na utakmici protiv Osasune u prvom poluvremenu dobio crveni karton, odnosno dva žuta za samo 19 minuta. Suspenzija bi, da je Poljak uspeo da se iskontroliše, bila na samo jednu utakmicu, ali je iskusni napadač gestikulirao ka sudiji što je protumačeno kao uvreda. 

HIT PRIČA Ljupko Petrović tražio od Mihe da mu donese nešto moderno iz Italije, Siniša mu ispunio želju uz veliku prevaru

Levandovskom je izrečena suspenzija od tri utakmice, Barselona je uložila žalbu, a ona je sinoć odbijena. Naime, Sud za sportski arbitražu samo je potvrdio poljskom napadaču prvostepenu kaznu te je Leva morati da propusti utakmice na startu 2023. godine. 

Robert Levandovski će zbog suspenzije propustiti katalonski derbi sa Espanjolom te gostovanje Atletiku i meč sa Hetafeom na Nou Kampu. Ipak, kako se suspenzija odnosi isključivo na prvenstvene utakmice, Leva će moći da pomogne saigračima u okršaju sa trećeligašem Intersitijem u šestnaestini finala Kupa kralja i finalu Superkupa Španije protiv Betisa. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading