EMOTIVNA ISPOVEST KUMA SINIŠE MIHAJLOVIĆA Progovorio o Mihinim poslednjim trenucima, Ibrahimoviću i šoku koji je usledio
Foto: Marko Metlaš/Blic

Miroslav Tanjga je, u intervjuu za "Novosti" rekao da je kao i mnogi drugi, verovao da Miha može da dobije i ovu, kao što je dobijao i sve prethodne bitke. 

-Niko od nas nijednog trenutka nije ni pomislio, a kamoli slutio, da se Siniša ovog puta neće izboriti sa bolešću. Verovali smo da će, kao i prethodno, pobediti i nastaviti. Tim pre što je, recimo, dan pred odlazak na promociju Zemanove knjige sa sinom šetao ulicama i parkom sedam-osam kilometara. Mislili smo svi da ide nabolje, kao prvi put. Međutim, osetio je pogoršanje. Otišao je u bolnicu... A onda se desio šok. Strašan šok. Neizreciv. Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da se više neću čuti, videti s njim, kao ni cela njegova familija - rekao je Tanjga za "Novosti".

BOGATSTVO ZA KOMAD ODEĆE Mesi dobio bogatu ponudu za ogrtač iz Katara

Siniša je bio poznat kao čovek koji nije prezao od toga da u lice kaže svakome ono što misli. Znao je da se dobro posvađa samo da istinu i pravdu isetera na videlo.

-Neki igrači s kojima je Miha imao "konflikte", najviše su brinuli i zvali. I to, ne iz kurtoazije, nego su se interesovali za čoveka koga su mnogo cenili. Bio sam često u kontaktu sa Zlatanom Ibrahimovićem, Ademom Ljajićem... zvali su redovno igrači s kojima je sarađivao, Kolarov, Ivanović... da ne nabrajam i ne propustim nekog. Jer, svi naši igrači i sportisti koji su ga poznavali su se ljudski interesovali. Takođe, veliku brigu pokazali su Italijani, igrači iz raznih zemalja koji su tamo nastupali. To je bila briga, ljubav i dokaz koliko je Miha bio veliki i koliko su ga voleli - kaže višestuki Mihin kum i dodaje da je Italija itekako znala da ceni gromadu od čoveka kakav je bio Siniša.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading