PREOKRET NA POMOLU Dešan ostaje selektor Francuske?
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Dešan je selektor Francuske od 2012. godine, a sa nacionalnim timom osvojio je SP 2018. i bio vicešampion sveta na nedavnom Mundijalu u Kataru. On je prošle godine sa Francuskom osvojio Ligu nacija.

Francuski dnevnik "Uest Frans" podseća da posle svakog velikog događaja Le Gre i Dešamp održe sastanak kako bi razgovarali o budućnosti nacionalne selekcije. Le Gre je rekao da želi da Dešan ostane na klupi reprezentacije Francuske.

- Mislim da ćemo da se složimo. Rekao sam mu i posle finala SP da će konačna odluka biti na njemu. Nadam se da ćemo sve rešiti do kraja godine. Ako ne želi da ostane selektor, sastanak će biti kratak.  Ako želi da ostane, biće nešto dužih razgovora. Videćemo se u Gengamu - rekao je Le Gre i ponovio da veruje da će Dešan voditi selekciju Francuske u kvalifikacijama za EP 2024. godine.

Prvi čovek FFF-a odgovorio je i na pitanje da li će Zinedin Zidan preuzeti selekciju Francuske ako Dešan odbije produženje saradnje.

- Nisam razmišljao o tome da bi Didije mogao da ode. Didije je dobro radio svoj posao, on je prioritet i verujem da ćemo se dogovoriti o nastavku saradnje - istakao je Le Gre.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading