HOROR U ARGENTINI Serijski ubica iskoristio meč "gaučosa" i Hrvata na Mundijalu, pa pobegao čuvarima i ubio taksistu
AP Photo/Rodrigo Abd

Roberto Hose Karmona (60), argentinski ubica i kriminalac, pobegao je iz kuće svoje devojke u naselju Las Violetas dok su čuvari gledali polufinalnu utakmicu Svetskog prvenstva u fudbalu između Argentine i Hrvatske. 

Usledilo je filmsko bekstvo tokom koga je ubio jednog taksistu i povredio još nekoliko osoba, ali na kraju uhapšen.

Karmona se nalazio na privremenom odsustvu, a iskoristio je to što je cela zemlja pratila meč polufinala Argentina - Hrvatska i pobegao iz kuće iako ga je pazilo čak šest čuvara zatvora u kome služi kaznu.

Kuću je napustio tako što je u 15. minuti utakmice čuvarima rekao da mora u WC. Zloglasni ubica je potom ušao u taksi, ubio vozača, koga je izmasakrirao sa nekoliko uboda nožem, a potom krenuo dalje i ranio još dvoje ljudi u novom zločinačkom pohodu.

BUKTI RAT U FRANCUSKOJ Benzema rešio da se osveti bivšim saigračima, evo šta je uradio

Šest pripadnika policije takođe se nalazi iza brave i navodno je osumnjičeno za saučesništvo u bekstvu. Trenutno se ne istražuje postupak sudija koji su Karomni odobrili privremeni izlazak iz zatvora. 

Tokom istrage je utvrđeno da nije moguće da čuvari - koji su bili u kući i gledali utakmicu - nisu primetili da je izašao iz kuće.

Jedina koja nije optužena, a bila je u kući, jeste njegova devojka za koju nema nikakvog dokaza da je učestvovala u bekstvu.

Karmona je rođen 1963. godine i nosi nadimak Ljudska hijena. Poznat je kao lopov, silovatelj i serijski ubica. Prvobitno je zatvoren zbog ubistva mlade žene 1986. godine, a zatim je u odvojenim incidentima ubio dvojicu zatvorenika da bi sad ubio i taksistu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading