KRAJ JEDNE ERE Van Gal više nije selektor Holandije
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Fudbalska reprezentacija Holandije eliminsana je sa Svetskog prvenstva u četvrtfinalu, pošto je posle penal serije poražena od Argentine.

Posle eliminacije, Luj van Gal je objavio da više nije selektor "lala".

Van Gal (71) je još prošle godine najavio da će mu turnir u Kataru biti poslednji na klupi reprezentacije svoje zemlje, a sada je to samo potvrdio.

- Prvo i najvažnije, neču nastaviti dalje. Ovo je bio moj poslednji meč u trećem mandatu na selektorskoj klupi. Nismo izgubili nijedan meč, ne znam koliko smo dobili, ali možete da izguglate 'Luj van Gal, holandski tim- pa da sami vidite gol-razliku - rekao je Van Gal.

Legendarni stručnjak je dobio 14 utakmica i imao šest remija, a Holandija je u vreme njegovog mandata postigla 51 gol i primila 17.

- Gledam sve na pozitivan način. Uz Englesku smo bili jedini neporaženi tim, a ni ovoga puta nismo poraženi. Bili su to samo jedanaesterci. Ono što ostavljam iza sebe je sjajna grupa momaka, ovo je bio vrlo složan tima, sa dosta talenta. To što nismo poraženi je s razlogom. Igrali smo i protiv najboljih reprezentacija, iako su one pre nas eliminisane u akmičenju - dodao je Van Gal.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading