GLEDA FUDBAL? MA VAŽI Cica slavnog fudbalera u loži stadiona OKIĆENA S 1,85 MILIONA EVRA!
EPA/JOSE SENA GOULAO

 

Fudbal? Ma važi... Ljuta jer joj dragi ne igra? Aha...

 

 

Dok je Kristijano Ronaldo grejao klupu protiv Švajcarske na prošlom meču u Kataru, Georgina Rodrigez se šepurila u loži „Lusaila“, naizgled nezadovoljna statusom nevenčanog supruga u reprezentaciji Portugalije.

EPA/JOSE SENA GOULAO

 

I na Maroko bez Ronalda?

Portugalski selektor Fernando Santoš je potvrdio da je Ronaldu teško palo kad mu je saopštio da će biti na klupi protiv Švajcarske, ali je demantovao priče da je želeo da napusti Mundijal.
- On nikad nije rekao da želi da ide iz nacionalnog tima. Mada je znao da neće biti strater, zagrevao se zajedno sa saigračima. On je prvi trčao da se raduje, on je zvao ostale igrače da dođu i pozdrave navijače. Ostavite ga na miru - istakao je Santoš, i nije najavio da će napasti Marokance s Ronaldom u postavi.

Ronaldova devojka je umesto igre na terenu najvećeg mundijalskog stadiona, čini se, više gledala da pred objektivima fotoaparata pokaže kakvim arsenalom nakita raspolaže. I verovatno zadivila sve žene sveta, mada je cena daleko od očaravajuće - 1,85 miliona evra!

Alo!

 

Argentinsko-španska manekenka se pohvalila „drangulijama“ i na Instagramu, da i 40 miliona njenih pratilaca vidi čime je obasipa fudbalska zvezda.

 

 

Kako su britanski stručnjaci za nakit izračunali, 28-godišnja lepotica je imala na sebi ogrlicu od rubina vrednu 290.000 evra, narukvicu od 174.000, plus još dve dijamantske od 29.000 po komadu, zatim prsten od rubina vredan 92.000 i ostalo prstenje ukupne vrednosti 58.000. Takođe su upadljive bile dijamantske minđuše od 18-karatnog belog zlata koje vrede 17.000, a pogotovo sat „roleks“ od istog zlata, i to ukrašen dijamantima, koji se prodaje za 460.000 evra.

 

 

Na sve to, Georgina je nosila „kartije“ verenički prsten s velikim safirom, optočen dijamantima, čija je cena 696.000 evra! Tu je i „šanel“ torbica od 8.000 evra.

EPA/JOSE SENA GOULAO

 

Ima se, može se... A fudbal? Valjda će večeras, u četvrtfinalnom duelu Portugalaca s Marokancima, gledati Ronalda. Ako ga selektor pusti da igra...

Komentari (0)

Loading