VLAHOVIĆ STIŽE U LONDON? Trener Arsenala poručuje: Razmotrićemo...
Tanjug/Ap

 

Žezus je početkom nedelje u Londonu podvrgnut operaciji kolena, a povredio se igrajući za reprezentaciju Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru.


Klupski lekari nisu naveli koliko će Žezus odsustvovati, ali očekuje se da će pauza trajati do tri meseca. Kao moguća zamena pominje se srpski napadač Dušan Vlahović.

Arsenal je danas na turniru u Dubaiju pobedio Lion sa 3:0, a novinari su posle utakmice pitali Artetu da li će ta povreda uticati na planove kluba u januarskom prelaznom roku.

- Ono što utiče je ko smo mi kao tim, pošto nam daje toliko mnogo i šta možemo da uradimo posle toga. Kada budemo znali vremenski okvir njegovog oporavka i kada budemo znali kada će nam se vratiti, onda ćemo razmotriti opcije i pokušati da donesemo pravu odluku - rekao je Arteta, preneo je Gol.

VLAHOVIĆ STIŽE U LONDON? Trener Arsenala poručuje: Razmotrićemo...

AP Photo/Antonio Calanni

 


Upitan je i da li je zadovoljan jačinom svoje ekipe.

- Mislim da je moj tim veoma dobar. Nažalost, imali smo povrede i pokušaćemo da vidimo šta možemo da uradimo da bismo bili jaki. Imamo igrače, imamo mnogo pratećih igrača. Pitanje je da li imamo igrače koji mogu da nam pruže igru i konstantnost koju treba da održimo i da se posle toga i popravimo - naveo je Arteta.

Arsenal će na turniru u Dubaiju u utorak igrati protiv Milana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading