KO JE NAJVEĆI FAVORIT ZA OSVAJANJE MUNDIJALA? Kladionice objavile kvote, evo ko ima najveće šanse u Kataru
Tanjug/Ap

 

Vodeći svetski bukmejkeri objavili su kvote za novog šampiona sveta! Prema očekivanjima, najveći favorit je Brazil! Kvota da Nejmar i drugovi, koji deluju veoma moćno, osvoje "boginju", iznosi 3, odnosno plaća se tri puta više u odnosu na ulog.

Posle Brazila, najveće šanse se za trijumf daju se aktuelnim svetskim prvacima Francuzima (6), a s obzirom da ne mogu da se sastanu pre finala, moguće je lako da Brazilci i "trikolori" u završnoj predstavi u Dohi odlučuju o svetskom tronu u direktnom duelu.

Kvote ispod 10, što znači da imaju realne šanse da na kraju budu najbolji imaju još tri reprezentacije: Argentina (7), Portugal (7,5) i Engleska (8). Portugalcima je naglo pala kvota, nakon što su u osmini finala razneli, pa čak i ponizili Švajcarsku. Engleze očekuje veliki derbi četvrtfinala protiv Francuske u subotu od 20 časova.

KO JE NAJVEĆI FAVORIT ZA OSVAJANJE MUNDIJALA? Kladionice objavile kvote, evo ko ima najveće šanse u Kataru

Tanjug/Ap

 

Holanđani su lako stigli do četvrtfinala, posle rutinske pobede nad još uvek nedoraslim Amerikancima, ali bukmejkeri ne veruju mnogo u ekipu koju vodi iskusni Luj van Gal, pa otuda kvota na "lale" čak 17.

Totalni autsajderi su svetski vicešampion Hrvatska i Maroko, koji će prvi put igrati i četvrtfinalu na Mundijalu posle podviga i istorijske pobede nakon penala protiv Španaca. Kvote na ove dve ekipe su istovetne - 51, tako da su bukmejkeri već otpisali Hrvate pred okršaj sa superiornim Brazilcima, a posle briljantne igre Portugalaca ne veruju da Marokanci mogu da prirede još jedno čudo!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Duško

08.12.2022 13:36

Posle igre protiv švajcaraca Portugal je za mene šampion sveta, ako tako nastavi, jasno.