BRUKA I SRAMOTA Danci uživo na televiziji uporedili Marokance i njihove majke sa majmunima (VIDEO)
Foto: Twitter/printscreen

 

Popularni Lavovi Atlasa su pokazali koliko su povezani sa svojim roditeljima što je bila slika koja je oduševila svet, ali očito i ne celi, jer su Danci šokirali svojom sramni izveštavanjem.

Naime, na nacionalnoj televiziji TV2,  šokirali su planetu jer su ismevali što su Marokanci toliko povezani sa svojim porodicama i uporedili su ih sa majmunima što je zaista skandalozno.

Takav rasistički potez je šokirao svetsku javnost koja je osudila voditelja i urednike ove danske televizije, te su poručili da je neprihvatljivo to što su uradili.

Voditelj je pokazao prema kameri sliku majmuna koji se grle dok je pričao o reprezentaciji Maroka i objašnjavao je takav skandalozan potez rečima: "Zato što se drže zajedno, imaju i porodična okupljanja u Kataru čak".

Ovakav potez zgrozio je planetum jer niko ne može da poveruje da su Danci uradili nešto ovog tima, i na takav način vređali ljude koji su uzor svima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
db

19.12.2022 22:06

Nepristojna danska životinja . Primitivna zapadna seljačina . O čemu ti likovi iz pećina pričaju ? Šta to njega čini superiornim ? Mržnja prema svemu što nije iz njegove jadne kuće ? Izjava jednog jadnog danskog idiota uz ilustraciju kojom truju svoju decu - mržnja je za ljude , a prezir je za ovakav šljam.

Neko

19.12.2022 22:30

Oni pominju,svako se cese tamo gde ga svrbi.Bolje im je da cute,sta su sve radili da im se bogatstva ne rasipaju sa dvora i dvorova i sire..