TO MOŽE SAMO ON Piksi jednom rečenicom podigao celu Srbiju na noge
Alo!/Marko Metlaš

Piksi je morao da se dotakne Portugala.

- Moj cilj je, naravno, da pobeđujem, ali želim da to radim sa stilom. Želimo da igramo dobar fudbal, moderan, brz, napadački. To je ono što navijači očekuju kada dođu na stadion. Cilj koji smo imali omogućio nam je da nađemo dobar balans između igranja na rezultat i da igramo sa stilom. To je ono što nam je pomoglo da se kvalifikujemo - rekao je Piksi.

Nastavio je u istom ritmu.

-  Fudbal je uvek bio najvažniji sport u Srbiji. Ljudi ga vole. Naravno, ponekad imamo nerealna očekivanja kao što je konstantno igranje na Svetskom prvenstvu. To nije tako lako posebno kada ste mala zemlja sa brojnim infrastrukturnim problemima i kada se mučiš da budeš u rangu sa najjačim evropskim ekipama. Zato je za nas plasman na Svetsko prvenstvo veliki uspeh i to nas ohrabruje da nastavimo sa naporima da gradimo bolju budućnost. Naša pobeda u Portugalu donela je ljudima veliku radost i slavlje, naš narod zaslužuje takve momente sreće.

VELIKA GLAVOBOLJA ZA PIKSIJA Povređena čak petorica standardnih reprezentativaca Srbije

Piksi očekuje velike stvari na Svetskom prvenstvu. Očekuje plasman u nokaut fazu.

- To je jedan od naših ciljeva. To što smo među 32 tima na Mundijalu pokazuje da imamo kvalitet i da nismo tu slučajno. Ne idemo u Katar da budemo turisti već da ostvarimo nešto na šta ćemo moći da budemo ponosni. Cilj nam je da se nađemo u osmini finala iako neće biti lako. Možemo to, sposobni smo i daćemo sve da to i učinimo - zaključio je Piksi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading