UŽASNE SCENE U ZAGREBU Krvav obračun navijačkih grupa, sevale palice i baklje (VIDEO)
Printscreen

U centru Zagreba došlo je do ogromne tuče dve najveće navijačke grupe u državi pošto su se sukobili najvatreniji navijači Dinama poznatiji kao "Bed Blu Bojsi" i huligani Hajduka iz Splita, poznata "Torcida". 

U ulici Izidora Kršnjavog sevali su udarci, ali i palice i baklje, a policija nije došla na vreme da spreči eskalaciju sukoba, pa se na snimcima moglo videti da su neki navijači ostali da leže na asfaltu zbog zadobijenih udaraca i povreda.  

MEDIJI SA OSTRVA JAVLJAJU Ronaldo priznao da je nesrećan u Junajted

Tuča je bila izuzetno brojna, tukle su se desetine navijača oba tima, a videlo se da su stradali i okolni ugostiteljski objekti, zgrade. kao i automobili. Od ogromnog dima koje se digao zbog velikog broja bakljii malo šta je moglo da se vidi dalje od samog mesta sukoba.

Scene su bile strašne, ali policija je na kraju stigla i smirila strasti. Ipak ogromna šteta je pričinjena obližnjim objektima i automobilima, a čeka se zvaničan izveštaj policijskih snaga o ovom događaju.

 Videlo se i kako prolaznici mirno idu sa druge strane velike raskrsnice na kojoj je izbio sukob, ali kako se tuča razbuktavala svi su pobegli sa lica mesta. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading