ALO! TIKET NEDELJE Mitrovićev Fulam napada goste iz Liverpula, prštaće u Nemačkoj, Barsa želi da popravi loš utisak
Foto: Shutterstock

I ovaj vikend, kao i svaki, donosi nam mnogo fudbalskih mečeva širom Evrope.

Ako ste se odlučili da ovog jutra odigrate neki tiket, evo jednog predloga koji vam mi nudimo, a može vam doneti solidan novac. 

FULAM - EVERTON (Subota, 18.30) Engleska 1

Tim iz Engleske prestonice za sada ima jako dobru sezonu, vezao je dva trijumfa i nalazi se na sedmoj poziciji sa 18 osvojenih bodova iz 12 mečeva i sa gol razlikom 22:22.

Sa druge strane popularne "karamele" iz Liverpula stižu u englesku prestonicu nakon ubedljive pobede u prošlom kolu protiv još jednog londskog tima, Kristal Palasa. 

Zanimljivo je da na poslednjih osam međusobnih susreta ova dva tima nije došlo do podele bodova. Everton je slavio pet puta dok je Fulam bio bolji tri puta. Nema sumnje da će biti golova u Londonu. 

PREDLOG: GG (oba tima daju gol), Kvota: 1,68 

LAJPCIG - LEVERKUZEN (Subota, 15.30) Nemačka 1 

Odličan utisak su dva nemačka predstavnika ostavila u Ligi šampiona u utorak i sredu. Lajpcig je naneo prvi poraz u sezoni aktuelnom šampionu Evrope Realu, pobedili su ga sa 3:2, dok je Bajer ostao neporažen protiv drugog madridskog kluba Atletika na Sivitas Metropolitanu. Očekujemo golove na obe strane, a najmanje tri.

PREDLOG: GG3+ (Oba tima daju gol i minimum tri gola na meču) Kvota: 1.72

VALENSIJA - BARSELONA (Subota, 21.00) Španija 1

Jedan od najzanimljivijih mečeva aktuelnog kola La Lige se igra na "Mestalji" gde će fudbaleri Valensije ugostiti Barselonu. 

Nakon eliminacije iz Lige šampiona, utisak je da Barsa ne sme sebi da dozvoli luksuz pa da ne pobedi ni na ovom gostovanju kod Valensije, zbog čega je naš predlog da odigrate na pobedu Barse i bar dva pogotka na meču. 

PREDLOG: 2 i 2+ (Pobeda Barselone uz bar dva gola na meču) Kvota: 2.85

RANDERS - KOPENHAGEN (Subota,16.00) Danska 1

U meču 15. kola Superlige Danske, ekipa Randersa dočekuje Kopenhagen. Zanimljivo, Randers je trenutno pet mesta bolje plasirana ekipa od Kopenhagena uz isto toliko bodova prednosti na tabeli. Kopenhagen se nalazi pred ispadanjem u Ligi šampiona, doduše, u jako teškoj su grupi, zajedno sa Sitijem, Dortmundom i Seviljom, pa se očekuje da poprave utisak u domaćoj ligi. Očekujemo dosta golova na meču, bar tri. 

PREDLOG: 3+ (Minimum tri gola na meču) Kvota: 1.65

UKUPNA KVOTA: 13.6

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading