"VESELI SE SRPSKI RODE JE NACIONALISTIČKO SMEĆE" Ovo je brutalan odgovor profesoru na njegov sraman udar na srpske odbojkašice
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

Profesor iz Luksemburga Florijan Biber, na više nego skandalozan način, komentarisao je uspeh ženske srpske odbojkaške reprezentacije posle osvajanja Svetskog prvenstva.

Posebno ga je iziritirala pesma "Veseli se srpski rode" Danice Crnogorčević, koju je masa sa velikim oduševljenjem i u euforiji pevala zajedno sa odbojkašicama.

- Kada se slavi sportska pobeda sa nacionalističkim smećem - napisao je Florijan Biber na tviteru, uz video sa proslave zlatne medalje iz Beograda.

Njegovu neodmerenu izjavu je za beogradske medije komentarisao Ivan Knežević, generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije.

- Ne znam ko je dotični! Niti me interesuje njegovo mišljenje! Očigledno je nesrećan i dosadno mu je, pa se bavi sa nama. Nisam očekivao da će neko biti srećan zbog naših uspeha. Mogu da mu poručim da smo mi Srbi ponosni na ovo što smo uradili. Ovo je veliki uspeh naše reprezentacije i srpske odbojke. Nije mala stvar dva puta zaredom biti prvak sveta. Ne znam kome je to pošlo za rukom u bližoj prošlosti - rekao je Ivan Knežević i dodao:

FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

 

 

- Slavićemo sa našim pesmama, pevaćemo ih, jer nas i naš narod čine srećnima. Drugi nas ne zanimaju, za razliku od njih, nećemo im se mešati u repertoar kad budu slavili. Izgleda smo im veoma zanimljivi, pobeđujemo ih često, pa im je interesantno, kao tom profesoru da se bave s nama. Što kaže naš narod, nije nama milo, što nam je milo, nego je nama milo što je njima krivo!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading