ONO KAD OSTVARIŠ SVOJE SNOVE Novinar intervjuisao Mesija i počeo da plače (VIDEO)
Printscreen

Argentinski novinar rasplakao se posle intervjua sa fudbalerom Pari Sen Žermena Lionelom Mesijem. 

Emocije je ponekad teško kontrolisati, posebno kada je pored vas idol i čovek kojem se divite.

Tako Pablo Hiral nije mogao da zadrži suze po završetku razgovora sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena.

Kada su završili priču o dugoj i uspešnoj karijeri Argentinca, usledio je veoma dirljiv momenat i nešto što će i jedan i drugi sigurno dugo pamtiti.

- Hvala ti za sve, želim ti da budeš veoma srećan i da ti ide u životu kako treba, zaslužio si - izgovorio je Hiral i onda su mu oči bile pune suza. Pokušavao je da zadrži emocije, trudio se, nije mogao, suze su same krenule. Za to vreme se Leo nasmejao, pa mu je samo rekao "Hvala". Nije se na tome završilo. Argentinski novinar je potom objasnio koliko njemu sve ovo znači. 

 

 

- Ja sam klinac koji je iz malog grada, celog života sam sanjao ovo, ali nikada nisam mislio da ću imati priliku da budem ovde pored tebe. Zahvalan sam ti iz sveg srca za ovo - izgovorio je novinar savladan emocijama.

Ni Mesi nije ostao ravnodušan.

- I ja sam emotivan kada vidim reakcije ljudi širom sveta koji su bili uz mene, koji su pokazali divljenje, podršku, ljdue koje sam upoznao na razne načine, preko ovakvih intervjua i slično. Veoma sam zahvalan zbog ovakvih stvari kroz karijeru - rekao je Argentinac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading