TOTALNA OFANZIVA "ORLOVA" Piksi spremio velika iznenađenja, ovo je postava za meč sa Švedskom
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20.45 igra pretposlednji meč B divizije Lige nacija, a protivnik je selekcija Švedske.

"Orlovi" će zbog kazne od strane UEFA meč igrati pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić". Naša selekcija će imati imperativ pobede ukoliko želi da ostane u igri za prvo mesto u grupi i plasman u A diviziju.

Upravo je to razlog zašto će selektor Dragan Stojković Piksi na teren izvesti ultra ofanzivnu postavu sa dva špica. Srbija nema šta da izgubi, pa treba očekivati napad od prvog minuta na gol Šveđana.

- Za razliku od juna, kada smo imali četiri utakmice u 11 dana, sada imamo samo dva meča, tako da nema prostora ni potrebe za improvizacijama. Nije tragedija ni ako ne budemo prvi u Ligi nacija, ali ćemo pokušati sve da dođemo do obe pobede. Nemam dilemu oko tima, znam ga već tri dana.

TOTALNA OFANZIVA

Tanjug/Ap

 

Nemanja Gudelj će zbog stomačnog virusa propustiti mečeve sa Švedskom i Norveškom, pa će njegovo mesto zauzeti Saša Lukić. Po boku će dejstovati Darko Lazović i Filip Kostić, a ponovo ćemo videti formaciju sa tri štopera.

Zagarantovano mesto imaju Sergej Milinković Savić, Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović, dok će ovog puta Dušan Vlahović biti drugi špic.

Jedina dilema je u štoperskoj liniji, ali bi trebalo očekivati Miloša Veljkovića, Stefana Mitrovića i Strahinju Pavlovića od prvog minuta. Postoji indicija da bi Strahinja Eraković mogao da se nađe u startnih 11, ali je za sada Veljković bliži toj poziciji.

Ovako bi trebalo da izgleda postava Srbije protiv Švedske:

V. Milinković-Savić – Veljković, S. Mitrović, Pavlović – Lazović, Lukić, S. Milinković-Savić, Kostić – Tadić – Vlahović, A. Mitrović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading