SRBIJU VEĆ UHVATILA FUDBALSKA GROZNICA Piksi poslao moćnu poruku: Jednu stvar mogu da vam obećam pred Mundijal

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je spisak igrača za mečeve protiv Švedske i Norveške u Lige nacija, a nešto kasnije je bio gost na svečanosti povodom proslave 30 godina od osnivanja FS Republike Srpske.

Selektor "orlova" dočekan je aplauzom i špalirom mališana koji su mahali srpskim trobojkama.

- Uvek se lepo osećam u Banjaluci i svaki dolazak ovde shvatam kao povratak kući. Verujte mi da osećam vašu iskrenu podršku, ljubav koju pružate našoj reprezentaciji i meni kao selektoru koji brine o našim reprezentativcima. Znam da i igrači osećaju isto. Upravo iz tog razloga imamo obavezu da damo i više od onoga što u datom trenutku možemo da pružimo. Fudbalskom savezu Republike Srpske čestitam veliki jubilej, da u narednom periodu budete još bolji, a znam da možete. Pre svega bih voleo da stvorite uslove za sve one klince koji maštaju da imaju velike karijere i da reprezentauju svoj narod na najbolji mogući način - rekao je Stojković medijima i dodao:

- Ljudi me ovih dana sreću i pitaju da li su počele pripreme za Svetsko prvenstvo. Vidim da je euforija već već uveliko prisutna, iako je do Katara ostalo još dosta vremena. Ono što sa svoje strane mogu da obećam, reprezentacija Srbije će spremno dočekati utakmice protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske i daće svoj maksimum da obraduje naciju. U našem rečniku ne postoji reč ‘predaja’, budite u to sigurni.

Fudbalska groznica je već počela da trese naciju, a nadamo se da će nas "orlovi" obradovati u Kataru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading