ALO! TIKET NEDELJE Vraćaju se Englezi, "srpski" Juventus mora da pobedi, Lacio se "pere" posle bruke, Partizanov rival ima zicer
Foto: Shutterstock

Ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem čekaju svaki vikend jer ih očekuje veliki broj utakmica. 

Nakon pauze u Engleskoj zbog smrti kraljice, Premijer liga, za mnoge najzanimljivije takmičenje, vraća se na velika vrata.

Uz Engleze, tu su i utakmice u ostalim ligama, a onda sledi pauza zbog Lige nacija.

Gledanje utakmica uz koju čašu piva i tikete - recept za sjajan vikend.

Svake subote na našem portalu možete da vidite predlog koji vam može doneti i solidnu zaradu.  

Ovo je naš predlog za ovonedeljni tiket. 

NJUKASL - BORNMUT (Subota, 16) - Premijer liga

Ni jedni ni drugi ne blistaju od početka sezone. Njukasl je na šest utakmica upisao po jedan trijumf i poraz uz čak četiri remija. Sa druge strane, i Bornmut ima sedam bodova, ali su "trešnjice" imale dosta težak raspored, pa su nakon debakla od Liverpula, promenili trenera. U prošlom kolu su posle preokreta pobedili Notingem Forest sa 3:2. Imaju velikih problema u odbrani, pa se očekuje dosta golova na ovom meču. A i tradicionalno kada ova dva kluba igraju, pljušte golovi. Poslednjih pet utakmica završeno je sa minimum tri pogotka, pa se nešto slično očekuje i ovoga puta.

PREDLOG: 3+ (Najmanje tri gola na meču), Kvota: 1.80

NICA - ANŽE (Nedelja, 15) - Francuska liga 1

Za Nicu ova utakmica dolazi posle remija sa Partizanom u Ligi konferencije (1:1). Ne blista od početka sezone u prvenstvu i sa osam bodova zauzima tek 12. poziciju. Čini se da sada ima idealnog protivnika, pošto se sastaje sa Anžeom koji je pretposlednji sa pet bodova. Od poslednjih pet mečeva ova dva tima pet je završeno pobedom Nice, dok je jednom bilo nerešeno.

PREDLOG: 2 (Pobeda Nice), Kvota: 1.65

KREMONEZE - LACIO (Nedelja, 15) - Serija A

Lacio je u Ligi Evrope doživeo poniženje od Mitjilanda (poraz 5:1) i sigurno da taj meč igrači žele da izbrišu iz sećanja, a za to će im najbolje pomoći pobeda u prvenstvu. Kremoneze je novajlija u Seriji A. Posle šest kola imaju dva remija i četiri poraza i trijumf nebesko-plavih ne bi smeo da se dovodi u pitanje zbog mira u kući.

PREDLOG: 2 (Pobeda Lacija), Kvota: 1.90

MONCA - JUVENTUS (Nedelja, 15) - Serija A

Slično kao i Lacio i Juventus je doživeo poraz u Evropi, pošto je na svom terenu izgubio od Benfike u drugom kolu Lige šampiona sa 2:1. Takođe, klub iz Torina je u poslednjih pet utakmica Serije A samo jednom slavio uz četiri remija. Monca je fenjeraš i osvojila je samo jedan bod. Očekuje se da Juventus predvođen Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostićem konačno zablista i zabeleži tri boda.

PREDLOG: 2 (Pobeda Juventusa), Kvota: 1.85

Ukupna kvota: 10.44

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodom kakvim smo želeli

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading