ŠOK ZA "SRPSKU" ROMU Poraz Partizanovog dželata, slavlje Arsenala
AP Photo/Anton Uzunov

Najveće iznenađenje smo videli u Bugarskoj gde je Ludogorec savladao Romu, aktuelnog osvajača Lige konferencija, rezultatom 2:1.

Šomurodov je u 86. minutu poništio vođstvo Ludogoreca do kog ih je doveo Kauli i kada su svi mislili da je kraj dva minuta kasnije je Nonato doneo sva tri boda svojoj ekipi.

Mogla je odbrana italijanskog predstavnika bolje da reaguje nakon što je Rik uputio loptu u šesnaesterac, ali očigledno je da Žoze Murinjo ima još mnogo posla.

Nemanja Matić je do 86. minuta igrao za "vučicu", dok je među stativama bio Mile Svilar. Srpskom golmanu je to bio prvi meč u dresu Rome na zvaničnim mečevima, ali neće po dobrom pamtiti debi.

U ostalim mečevima, Arsenal se pomučio na gostovanju u Švajcarskoj, ali je naposletku slavio rezultatom 2:1.

Proslavio se debitant Markinjos koji je u prvom zvaničnom meču za "tobdžije" postigao gol, a potom i asistirao Ediju Nketiji za pobedu.

Union Sen Žil je još jednom pokazao zašto je bio hit belgijskog prvenstva prošle sezone slavivši na gostovanju u Berlinu favorizovanom Unionu minimalnim rezultatom.

Pred iznenađenjem je bio i AEK iz Larnake, ali je Lorenc Asinjon u četvrtom minutu nadoknade drugog poluvremena postigao gol za 2:1. Identičnim rezultatom je Fenerbahče pobedio Dinamo Kijev,

Ulogu favorita na gostovanju su opravdali Betis i Braga, slavivši protiv Helsinkija odnosno Malmea. Nešto manje uspešan je bio PSV koji je remizirao rezultatom 1:1 sa daleko nezgodnijim rivalom kakav je Bodo Glimt.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading