BAHATOST NA DELU Mbape napao saigrača, on mu se izvinjavao, ali to nije bilo dovoljno (VIDEO)
EPA-EFE/Juanjo Martin

Odlučio je Kilijan Mbape da ostane u Pari Sen Žermenu, prihvati astronomski i bezobrazno bogat  ugovor, a od kako je Francuz produžio "vernost" Svecima sve češće je na udaru navijača. Bahatost mladog francuskog napadača doseže vrhunac što potvrđuje snimak na poluvremenu utakmice protiv Juventusa. 

Iako je Mbape bio dvostruki strelac u pobedi Pari Sen Žermena nad Starom damom od 2:1, nakon meča se najmanje pričalo o njegovim golovima i dobrim potezima. Francuz je ponovo pokazao lošu stranu ličnosti budući da je, bez ikakvog razloga, napao saigrača na putu ka svlačionici. 

(UŽIVO) CRVENA ZVEZDA - MONAKO Crveno-beli započinju pohod u Ligi Evrope

Fudbaleri Pari Sen Žermena su se zaputili ka svlačionici nakon utakmice, Mbape je zaustavio Ašrafa Hakimija i obratio mu se veoma nadmeno i bahato. Francuz je napao svog saigrača zbog činjenice da mu je "samo jednom" dodao loptu i to baš kada je ovaj postigao gol.  

Na snimku se jasno čuke da se Marokanac izvinjava Mbapeu, a da mu Francuz odgovara "nije dovoljno što ti je žao"... Hakimi je upisao asistenciju u 27. minutu, u drugom poluvremenu nije bilo toliko prilika za Pari Sen Žermen te se može naslutiti kakav je problem ispao u svlačionici nakon isteka 90 minuta! 

Nedavno je Mbape bio u centru pažnje zbog odluke Pari Sen Žermena da na putovanje u okviru šestog kola Lige 1 za utakmicu sa Nantom ekipa putuje avionom. Let traje manje od sat vremena, a novinare je zanimalo zašto je takva odluka donešena budući da je vozom put oko sat i po vremena. 

Trener Parižana Kristof Galtije odgovorio je bezobrazno, uz reči da ekipa razmatra kupovinu zemljanih jahti, na šta se Mbape cinično smejao i rugao svim novinarima. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading