OVOG SUDIJU NIKO NIJE OČEKIVAO Evo ko će suditi na "večitom derbiju"
FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan će u sredu od 20:00 dočekati Crvenu zvezdu u najvećoj utakmici srpskog fudbala, a sada je poznato i ko će deliti pravdu na tom susretu. Milan Mitić (36) dobio je poverenje Sudijske komisije FSS da vodi 168. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde.

Mladi arbitar će debitovati u najznačajnijoj utakmici srpskog fudbala iako se činilo da će se na centru ponovo naći Miloš Milanović, koji nije sudio ovog vikenda.

Mitić još uvek nije internacionalac, ali je pokazivao u poslednje dve sezone veliki napredak. Ove sezone je sudio četiri meča: Zvezda - Radnički (4:0), Partizan - TSC (0:0), Mladost GAT - Vojvodina (0:2) i Javor Matis - Radnički Kragujevac (0:1). Do sada je uglavnom bio taličan za najveće srpske klubove, koji su na njegovim mečevima ostvarili čak 14 pobeda iz 15 susreta.

Sudija iz Leskovca delio je pravdu na 11 Partizanovih mečeva i crno-beli su imali sve pobede do ovosezonskog remija protiv TSC-a, dok je Crvena zvezda pobedila svaki od četiri meča koji joj je sudio Miloš Mitić. 

Pomagaće mu pomoćnici Srđana Jovanovića - Uroš Stojković i Milan Mihajlović. Četvrti arbitar je Momčilo Marković, a u VAR sobi biće Aleksandar Živković i Milovan Ristić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading