ZANIMLJIV VIKEND U ŽELEZNIKU Fudbalski talenti na Memorijalu "Jusuf Jusa Bulić"
Foto: Printscreen

Turnir se igra po sistemu sa doigravanjem (plej-of). Trajanje utakmica je 20 minuta, na golove 5x2 metra, u sistemu 8+1 igrač.


Na turniru učestvuje 16 ekipa iz svakog godišta.

Sav prihod od ulaznica biće uplaćen u humanitarne svrhe.


Sponzori ovogodišnjeg turnira su kompanije "Zrno kafe", NAAI, Vitamin studio, Belcars, Rozalteh, Rastošnica, kafe-bar Vans. Kompanija Decathlon dodeliće nagradne vaučere za najboljeg igrača, najboljeg strelca i najboljeg golmana na turniru.


Turnir će biti održan na stadionu "FK Železnik 1930" koji od 2015. godine nosi ime "Jusa Bulić".
Memorijal je posvećen sećanju na nekadašnjeg predsednika FK Železnik Jusufa Juse Bulića, iz vremena kada je je klub bio član najkvalitetnije Prve lige u Srbiji i koji je posebnu pažnju poklanjao unapređivanju rada sa fudbalerima mlađih kategorija.


- Želja nam je da napravimo tradicionalni međunarodni turnir mlađih kategorija koji će okupljati ne samo igrače iz Srbije, već iz regiona i šire. Takođe, ambicija nam je da napravimo turnir na kojem će se mladi igrači iz različitih zemalja takmičiti, družiti, unapređivati talenat i razvijati fer-plej. Razvijaćemo i saradnju između juniorskih pogona i timova u regionu. Očekujem da će ovaj turnir od naredne godine biti međunarodnog karaktera - izjavio je organizator i predsednik "FK Železnik 1930" Đorđe Bulić.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading