ALO! TIKET NEDELJE Sudar Tonija i Mitrovića garantuje golove, prštaće u Dortmundu, "kralj" potvrđuje klasu, Barsa vadi fleke posle velikog kiksa
Foto: Shutterstock

Istinski zaljubljenici u fudbal sa nestrpljenjem iščekuju svaki vikend zbog velikog broja utakmica.

Prvenstva su tek počela, forme timova su i dalje enigma, ali to nije razlog da se ne okuša sreća. Naprotiv, sastavljanje tiketa tada ima posebnu draž. 

Gledanje utakmica uz koju čašu piva i tikete - recept za sjajan vikend.

Svake subote na našem portalu možete da vidite predlog koji vam može doneti i solidnu zaradu.  

Ovo je naš predlog za ovonedeljni tiket. 

DORTMUND - VERDER (Subota, 15.30) - Bundesliga

Prva dva kola u Bundesligi obilovala su golovima, pa nema razloga do tako ne bude i ovoga puta, naročito kada igraju Borusija Dortmund i Verder Bremen. "Milioneri" su u prvom kolu minimalnim rezultatom savladali Bajer Leverkuzen, da bi onda u gostima sa 3:1 pobedili Frajburg. Sa druge strane, Verder je remizirao sa Volfsburgom i Štutgartom, obe utakmice završene su rezultatom 2:2. Takođe, međusobni dueli ova dva tima potvrđuju da će biti golova i sada. Na poslednjih šest mečeva, samo jednom nisu pala bar tri gola, a po pravilu obe ekipe postižu pogodak. Verujemo da će se tradicija ispoštovati, pa tipujemo na golove.

PREDLOG: GG 3+ (Oba tima će postići najmanje po gol na meču i zbir golova će biti najmanje 3), Kvota: 1,77

FULAM - BRENTFORD (Subota, 16.00) - Premijer liga

Već posle dva kola jasno je da se igra Fulama zasniva na Aleksandru Mitroviću. Mitar je Liverpulu dao dva gola, dok je protiv Vulvsa promašio penal, pa je utakmica završena bez golova. Brentford je najpre remizirao sa Lesterom (2:2), da bi onda deklasirao Mančester junajted sa 4:0, a centralna figura u napadu im je Ajvan Toni. Ni jedni ni drugio se ne mogu pohvaliti pouzdanom odbranom, pa zato očekujemo da će oba tima dati bar po gol.

PREDLOG: GG (Oba tima daju gol), Kvota: 1,7

SELTA - REAL MADRID (Subota, 22.00) - LaLiga

Real se namučio u prvom kolu protiv Almerije i slavio tek posle preokreta (2:1), sada im predstoji novo gostovanje, a očekuje se da aktuelni šampion podigne nivo igre i dođe do nove pobede. Selta je na startu sezone ispustila pobedu protiv Espanjola. Vodila je 2:0, a Espanjol je do boda došao golom u osmom minutu sudijske nadoknade. Ekipa iz Viga jeste nezgodna, ali je isto tako i redovna mušterija "kraljevskog kluba". Na poslednjih devet mečeva ova dva tima, Real je slavio osam puta, dok je jednom bilo nerešeno.

PREDLOG: 2 (Pobeda Reala), Kvota: 1,7

REAL SOSIJEDAD - BARSELONA (Nedelja, 22.00) - LaLiga

Barselona je u novu sezonu ušla sa najvišim ambicijama, a odmah na startu doživela je šok, pošto je odigrala bez golova protiv Raja Valjekana. Još jedna eventualna utakmica bez pobede, u velikoj meri bi im poremetila planove, pa se zato očekuje od Roberta Levandovksog i drugova da uđu u seriju pobeda. Sosijedad je u prvom kolu minimalnim rezultaom pobedio Kadiz, ali na ovom meču bi morala da se pita ekipa Ćavija Ernandeza, a i kvota na pobedu Katalonaca je i više nego primamljiva - 2,15.

PREDLOG: 2 (Pobeda Barselone), Kvota: 2,15

UKUPNA KVOTA: 11

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading