FUDBALSKI ZEMLJOTRES "Crveni đavoli" nezadovoljni Ronaldovim ponašanjem, sprema se raskid ugovora?
AP Photo/Ian Walton

Kristijano Ronaldo je ovog leta pošteno namučio Mančester junajted. Nije došao na pripreme, zahtevao je transfer, pa onda i novi ugovor kad su ga svi redom odbili, dok iz odnosa sa Erikom ten Hagom deluje da uopšte nisu "kliknuli" i da verovatno i nikada neće.

Zbog svega toga Ten Hag mora da "preseče" kako bi se Mančester junajted vratio na pravi put, a jedan od načina je upravo rastanak sa Ronaldom, pa makar i "na silu". 

Dobro upućeni britanski "Skaj Sports" prenosi da Mančester junajted najozbiljnije razmišlja o raskidu ugovora, posebno nakon što se ružno poneo u prva dva meča nove sezone i time kvario atmosferu u timu. Prvo je coktao na klupi za rezerve u porazu od Brajtona (1:2), da bi potom odigrao čitav susret sa Brentfordom (0:4) i potom ga napustio bez pozdrava sa Ten Hagom, dok nije smeo da pogleda ni navijače.

FUDBALSKI ZEMLJOTRES

EPA-EFE/DANIEL HAMBURY

 

ODAHNULI Filipov brat i menadžer Stefan Kostić ekskluzivno za Alo! o transferu asa orlova u Juventus

Svi u klubu sada misle da Kristijano Ronaldo samo kvari atmosferu na "Old Trafordu" i da će najbezbolnije po sve biti ako raskinu ugovor, s tim da bi to ozbiljno poljuljalo njegovu reputaciju, čak iako je hteo to da dobije.

-Prosto je nemoguće da se o meni ne priča barem jedan dan. Inače ne biste zaradili novac. Znate da nećete dobiti pažnju ako ne napišete laži. Nastavite, možda nekad i pogodite - napisao je Kristijano Ronaldo dok je ovog leta pokušavao da zataška istinu o odlasku iz Junajteda ovog leta. 

Po Junajted je problem što bi morali da mu isplate celokupan ugovor. Oni to nisu želeli da urade, ali na kraju će možda to i morati da urade, ukoliko žele da se mirnim putem raziđu sa Portugalcem. 

Kristijano Ronaldo ima 38 godina i ove sezone još nije postigao gol. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading