CRNO-BELI DOBILI NEOČEKIVANOG RIVALA Za ulazak u Ligu konferencije igraće protiv Hamruna sa Malte
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Taj tim je eliminisao Levski u Sofiji, posle boljeg izvođenja penala u revanšu (0:1, 2:1, posle penala 4:1).

Nakon pobede na Malti, Levski je bio favorit u revanšu da obezbedi prolaz, međutim, Žilaumije je doneo vođstvo Hamrunu u 78. minutu.

Delovalo je da će gol Cunamija u 91. biti dovoljan bugarskom timu da izbaci rivala, ali, ipak, Kamenzuli je obezbedio svom timu produžetke, ispostaviće se i penale.

Njih su izvodili bez greške, sačekali promašaje Cunamija i Krasteva i tako, posle Alaškerta, Veleža, eliminisali i Levski.

Posle penal serije, dalje je prošao Bazel u duelu sa danskim Brondbijem. Švajcarci su slavili 2:1, nakon poraza u prvom meču (0:1). Bili su precizniji u izvođenju jedanaesteraca (3:1).

Makedonska Škendija u tome nije uspela. Golom Hasanija nadoknadili su poraz iz Stokholma od AIK-a, ali su se u penal-seriji ispromašivali, te tako ispali.

Istanbul Bašakšehir savladao je 3:0 islandski Breidalbik i sa ukupnih 6:1 obezbedio plej-of. Treći gol u revanšu postigao je Danijel Aleksić.

Grčkom Arisu pobeda od 2:1 nad Makabijem nije bila dovoljna za prolaz, pošto su pre nedelju dana u Tel Avivu izgubili (0:2).

Iz takmičenja je ispao i Panatinaikos, koji je nakon neuspeha u Pragu (0:2) u Atini odigrao 1:1 sa Slavijom.

Od zvučnijih imena, plasman dalje obezbedili su Anderleht, Antverpen, Kluž, FCSB...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading