KOLAROV IMA NOVI POSAO Želi da se oproba kao trener, a evo o kom klubu je reč
EPA/WALLACE WOON

Istina, bilo je spekulacija da bi mogao da ostane u Interu i bude u stručnom štabu trenera Simonea Inzagija, međutim to će biti ipak na Siciliji. Italijanski mediji prenose da će Aleksandar Kolarov postati pomoćni trener u Palermu, klubu koji je nedavno kupila grupacija koja stoji iza Mančester sitija. 

Dobro je poznato da je najveći klub sa Sicilije bio u ogromnim finansijskim problemima, bankrotirali su nakon "vladavine" pokojnog vlasnika Zamparinija, a sada su sa svežim uplivom novca iz Emirata na novom početku.

U TRANSU Komentator oduševljen partijom Mitrovića (VIDEO)

Očekuje se da svakog dana za novog trenera bude promovisan Danijele de Rosi, legendarni italijanski fudbaler koji je radio u reprezentaciji nakon penzionisanja, a odmah je pozvao Aleksandra Kolarova sa kojim je igrao u Romi. Njih dvojica su već bila u Engleskoj na razgovoru sa prvim ljudima Mančester sitija, potvrdivši strategiju za povratak Palerma na noge u što skorijoj budućnosti.

Podsetimo da je ovog leta za Palermo, klub koji će igrati u Seriji B sledeće sezone, potpisao i srpski fudbaler Mladen Devetak, a to sigurno nije kraj pojačanjima. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading