ALO! TIKET NEDELJE Rusi ne greše dva puta, "svrake" spremaju doček povratniku, Švedska ima novog lidera
Foto: Shutterstock

 

Fudbalski zaljubljenici jedva su dočekali ovaj 6. avgust kada će širom Evrope započeti nova sezona Premijer lige, Bundeslige, Lige 1... Dugo se čekalo da se lopta ponovo kotrplja u ligama petice, ali je čekanju konačno došao kraj.

Kako bi to proslavili, odlučili smo da spojimo lepo i korisno, pa zašto da i ne zaradimo ovog vikenda. Od sada ćete na našem portalu svake subote moći da vidite predlog tiketa koji vam može doneti benefite.

Vikend, na TV-u dobar fudbal, u jednoj ruci pivo, u drugoj tiket. Ima li šta bolje od toga?

Nego, hajde da krenemo...

NJUKASTL - NOTINGEM FOREST (Subota, 16.00) - Engleska 1

Fudbaleri Njukasla na otvaranju nove sezone Premijer lige igraju protiv povratnika Notingem Foresta. "Šumari" su posle 23 godine ponovo u eliti i sigurno da će im biti potrebno malo vremena za adaptaciju. "Svrake" su se pojačale onoliko, koliko im je bilo potrebno, a nakon odličnog finiša prethodne sezone, očekivanja od njih su sada mnogo veća. Mi očekujemo da će Njukasl poželeti dobrodošlicu Forestu minimalnom pobedom.

PREDLOG: 1 (pobeda Njukasla), Kvota: 1,70

 

CSKA MOSKVA - FAKEL (Subota, 16.30) - Rusija 1

Nakon kiksa u prethodnom kolu protiv Nižnjeg iz Novgoroda (2:2), sigurno da "armejci" žele da se iskupe pred svojim navijačima u Moksvi. Pored Zenita, CSKA je svakako glavni favorit za titulu i teško da će sebi dopustiti išta drugo osim pobede protiv novog premijer ligaša Fakela. Dakle, za nas ovde nema dileme, pobeda domaćina uz prilično pristojnu kvotu.

PREDLOG: 1 (pobeda CSKA), Kvota: 1,50

 

LESTER SITI - BRENTFORD (Nedelja, 15.00) - Engleska 1

Jako interesantan duel u prvom kolu najjače lige na svetu donosi sudar "lisica" i "pčela". Nije lako reći ko je u boljoj ili goroj formi po pitanju prijateljskim utakmica, s toga bismo ovde preskočili tipovanje na konačan ishod. Prethodna tri meča ova dva kluba donela su veliki broj golova, a verujemo da će tako biti i ovog puta. Odlazak Kaspera Šmajhela, ranjivost odbrane oba kluba mogla bi i ovog puta da donese zaradu. Dakle, mi kažemo da će oba tima dati bar po gol.

PREDLOG: GG (oba tima daju gol), Kvota: 1,70

 

VARNAMO - ĐURGARDEN (Nedelja, 17.30) - ŠVEDSKA 1

Sigurno da su mnogi očekivali da će posle skoro 20 odigranih utakmica u Švedskoj na prvom mestu biti Malme, ali je ekipa Đurgardena pokazala da je ove godine najozbilniji kandidat za titulu. Pobeda u kvalifikacijama za Ligu konferencija protiv Sepsija u Rumuniji od 3:1 dodatno pokazuje kvalitet švedskog tima. Varnamo je ekipa koja se bori za opstanak i koja nije pokazala mnogo u povratničkoj sezoni u eliti tako da ovde dajemo prednost Đurgardenu i tipujemo na njegovu pobedu.

PREDLOG: 2 (pobeda Đurgardena), Kvota: 1,80

 

UKUPNA KVOTA: 7.80

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading