Mozzart daje najveće kvote na svetu na Bode i Karabag
Tanjug/Ap

Zahuktavaju se kvalifikacije za dva evropska takmičenja, Ligu šampiona i Ligu konferencije. Bukmejkeri Mozzarta svakog dana za vas izdvajaju najveće kvote na svetu.

Ove srede u ponudi su dve promo kvote i to jedinice - na Bode protiv Žalgirisa i Karabag u sudaru sa Ferencvarošem u sklopu prvih dvoboja 3. runde borbi za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

BODE - ŽALGIRIS (SREDA, 18.00), KEC 1,37

Bode je prošle godine drugi put uspeo da osvoji prvenstvo Norveške, što mu je donelo ulaznicu za potencijalni proboj u Ligu šampiona. Posle 16 kola aktuelnog šampionata Eliteserije, Bode je zabeležio devet pobeda i četiri remija, i sa 31 bodom zauzima treće mesto na tabeli. U prvom kolu kvalifikacija norveški klub je izbacio Ki Klaksvik ukupnim rezultatom 4:3, a potom Linfild 8:1. Na kontu Žalgirisa posle 18 kola prvenstva Litvanije je 12 pobeda i pet remija, i sa 41 bodom ekipa zauzima drugo mesto. Litvanski šampion je u prvoj fazi kvalifikacija izbacio Balkani sa turnira, posle čega je neočekivano dva puta uzastopno pobedio Malme (1:0 i 2:0), i napravio senzaciju.

--------------------- Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond ---------------------

KARABAG - FERENCVAROŠ (SREDA, 18.00), KEC 2,25

Karabag je u poslednja dva kola kvalifikacija Lige šampiona eliminisao poljski Leh i švajcarski Cirih. Fudbaleri azerbejdžanskog kluba nisu pošteđeni veoma teškog rivala ni u trećem kolu, ali ne nameravaju da stanu. U oba domaća meča Karabag je pobedio, a izgubio na gostovanjima. Kod Ciriha je sve odlučeno u produžecima, a ukupan rezultat na zbiru dve utakmice bio je 5:4. Mađarski Ferencvaroš je napravio malo čudo u prošlom kolu. Tim je, posle poraza u prvom meču kod kuće od Slovana 1:2, uspeo da preokrene tok događaja u Bratislavi i slavi sa 4:1. Prethodno, Fradi nije ostavio nikakvu šansu šampionu Kazahstana Tobolu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading