TRANSFERI 14. JUL Zvezda spremila bombu, Ronaldove (slatke) muke
EPA/Tanjug/AP/Shutterstock

23.00 - Dragi čitaoci bilo bi to sve za danas. Sutra nas na fudbalskoj pijaci čekaju nova uzbuđenja, zato budite uz naš sajt. Laku noć!

22.45 - Bernardeski u Torontu

Koloniju Italijana u Torontu će uvećati Federiko Bernardeski. Krilni napadač je prihvatio ponudu kluba iz Kanade koji su već pojačali Lorenco Insinje i Domeniko Krišito.

U MLS ligu, Bernardeski dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Juventusom.

22.06 - Veliko pojačanje za Benfiku

Ozvaničila je Benfika veliko pojačanje. Potvrdio je velikan iz Lisabona da je angažovao Enca Fernandeza, koji je stigao iz River Plejta, čim su Argentinci završili takmičenje u Kopa Libertadores.

Ugovor 21-godišnjem centralnom veznom je na pet godina, a u njemu izlazna klauzula postavljena na 120.000.000 evra.

21.30 - De Jong ostaje u Barseloni

Sve je izvesnije da će transfer Frenkija de Jonga iz Barselone u Mančester propasti. Agent holandskog veziste, Ali Dursun, saopštio je čelnicima Junajteda da više ne pokušavaju, jer je fudbaler rešen da ne menja sredinu.

TRANSFERI 14. JUL Zvezda spremila bombu, Ronaldove (slatke) muke

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

 

 

20.45 - Kulibali u Čelsiju

Prošao je Kalidu Kulibali lekarske preglede u Čelsiju. Usokro se očekuje potvrda kluba sa Stamford bridža da je angažovao novog štopera. Možda već tokom večeri.

20.10 - Ozil ostaje u Turskoj

Iskusni nemački fudbaler turskog porekla Mesut Ozil novi je igrač istanbulskog Bašakšehira, potvrdio je danas klub.

 

 

19.50 - Brentford doveo golmana

Tomas Strakoša nastavlja karijeru u Premijer ligi. Njegov naredni klub će biti Brentford, nakon veoma dobre epizode u ekipi Lacija. 

19.30 - Holanđanin još uvek odbija Junajted

Iako su u Mančesteru postigli dogovor sa Barselonom, realizacija transfera Frenkija De Jonga je još uvek daleko. Prema poslednjim informacijama, on još uvek odbija selidbu u Premijer ligu. 

19.10 - Lids dovodi igrača PSŽ - a!

Arnaud Kalimuendo jedan je od zanimljivijih igrača na tržištu. Za napadača su zainteresovani Inter i Lids, ali je engleski tim za sada u prednosti. Kalimuendova vrednost se procenjuje na oko 25 miliona. 

18.50 - Monako doveo napadača

Brel Embolo će predvoditi napad ekipe iz Kneževine u narednoj sezoni. Korupelntni napadač stiže iz Borusije Menhengladbah u transferu vrednom nešto preko 12 miliona. 

18.30 - Veteran napušta Dortmund

Emre Čan će napustiti Borusiju u ovom prelaznom roku. Novi trener Terzić je razočaran njegovim ponašanjem, te ga ne vidi u timu za predstojeću sezonu. 

18.10 - Ajaks našao zamenu za Argentinca

Lisandro Martinez je pred potpisom za Junajted, ali u Holandiji ne sede skrštenih ruku. Zamena je spremna, a radi se o Kalvinu Besiju, nigerijskom štoperu koji je prethodnu sezonu proveo igrajući za Rendžers. 

17.50 - Ten Hag veruje Francuzu

Iako je Entoni Marsijal prvobitno bio otpisan, Ten Hag je odlučio da pruži šansu francuskom napadaču. On je prethodnu sezonu proveo igrajući za ekipu Sevilje. 

17.30 - Realova pojačanja prvi put na terenu

Orelijen Čuameni i Antonio Ridiger su prvi put od dolaska trenirali sa ekipom, te se ubrzo očekuje njihov debi. 

 

 

17.05 - Francuz hoće da ostane

Presnel Kimpembe želi da ostane u Parizu. PSŽ je odlučio da da proda Francuza, Čelsi se javio, ali štoper ipak želi da ostane i da se bori za šansu.

 

 

 

16.40 - PSŽ hoće napadača Benfike

Gonkalo Ramos nalazi se na vrhu liste želja Parižana. On je jedna od opcija uz Đanluku Skamaku. 

16.18 - Argentinac na pragu ,,Old Traforda"

Fudbalski klub Mančester junajted je u odmaklim pregovorima sa Ajaksom o dovodjenju odbrambenog igrača Lisandra Martinesa.

 

 

Kako prenose engleski mediji, dogovor izmđu dve strane bi mogao uskoro da bude postignut.

16.02 - Još jedan velikan "odjavio" Ronalda

Fudbalski klub Čelsi odustao je od angažovanja igrača Mančester junajteda i portugalskog reprezentativca Kristijana Ronalda, prenose britanski mediji.

TRANSFERI 14. JUL Zvezda spremila bombu, Ronaldove (slatke) muke

EPA

 

 

Britanski mediji tvrde da je novi vlasnik Čelsija Tod Boli želeo zvučno pojačanje u letnjem prelaznom roku, ali je posle razgovora sa menadžerom kluba Tomasom Tuhelom odustao je od angažovanja Ronalda.
 

15.32 - Bomba na Marakani!

Crvena zvezda je spremila veliko pojačanje! Dugo čekani napadač mogao bi da bude najbolji strelac Lige konferencija.

Više o tome OVDE.

15.09 - Arsenal bi da kupuje u Sitiju

Mikel Arteta je izvisio za kupovinu Lisandra Martineza i Rafinje, ali bi da dovede igrača sa kojim je sarađivao kao pomoćnik Pepu Gvardioli u Mančester sitiju.

Navodno, Arsenal je već kontaktirao šampiona Engleske kako bi se raspitao za zdravlje Oleksandra Zinčenka.

 

 

14.33 - Dembele, konačno

Fudbaler Barselone i povremeni francuski reprezentativac Osman Dembele produžio je ugovor sa katalonskim klubom do 30. juna 2024. godine.

Francuskom fudbaleru je pre nešto više od mesec dana istekao ugovor sa ekipom sa "Nou Kampa", ali je Dembele odlučio da nastavi karijeru u Barseloni, iako je imao ponude drugih klubova.

 

 

13.51 - Saga oko De Jonga dobija epilog

Mančester junajted se dogovorio sa Barselonom oko transfera Frenkija de Jonga za čak 85.000.000 evra.

Čeka se dogovor Engleza i reprezentativca Holandije.

 

 

13.26 - Ronaldo nema gde?

Kako javljaj engleski mediji, Čelsi se povukao iz trke za Kristijana Ronalda. Nakon Bajerna iz Minhena i PSŽ-a, sada su i Englezi odlučili da neće juriti Portugalca.

Izgleda da mu se smeši ostanak u Mančester junajtedu.

12.45 - Dibala kod Murinja

Argentinski fudbalski reprezentativac Paulo Dibala odlučio je da karijeru nastavi u Romi, prenose italijanski mediji.

Dibala (28) je nedavno, posle sedam godina napustio Juventus, a pre toga je igrao za Palermo i Instituto.
 

11.55 - Gde će Suarez?

Iako je italijanski AS objavio da je Milan blizu dogovora sa Luisom Suarezom, sve su glasnije infromacije iz tamošnjih medija da je prioritet u ovom trenutku Šarl de Ketelare!

TRANSFERI 14. JUL Zvezda spremila bombu, Ronaldove (slatke) muke

EPA-EFE/Raul Martinez

 

 

11.31 - Leva dobio rok

Fudbalski klub Bajern poručio je rukovodstvu Barselone da poljski napadač Robert Levandovski može da pređe u katalonski klub uz obeštećenje od najmanje 50 miliona evra, prenose španski mediji.

Španski sportski list "Marka" navodi da čelnici Bajerna žele do subote da reše situaciju sa Levandovskim, i podseća da Levandovski već nedeljama pokušava da pređe u ekipu sa "Nou Kampa", ali da se dva kluba još nisu dogovorila.

10.50 - Vidal konačno

Čileanski fudbaler Arturo Vidal dogovorio se sa Flamengom i uskoro će zvanično postati igrač ovog kluba.

Doskorašnji vezista Intera čeka čiste papire kako bi konačno bio predstavljen u Brazilu. On je neko vreme već prisutan na utakmicama Flamenga, a uskoro će moći i da se nađe na terenu.

 

 

10.26 - Ni supruga ne zna gde će Leva igrati naredne sezone

Supruga fudbalera Bajerna Roberta Levandovskog, Ana, izjavila je da ni ona ne zna hoće li njen suprug pojačati redove Barselone ovog leta.

Poljski golgeter zatražio je od Bavaraca da ga puste da se preseli u Kataloniju, ali Barselona još nije postigla dogovor sa Bajernom oko visine obeštećenja i, što je za Nemce još važnije, dinamike isplate novca.

TRANSFERI 14. JUL Zvezda spremila bombu, Ronaldove (slatke) muke

EPA/ Ronald Wittek

 


Ana Levandovski odgovorila je na pitanje jednog navijača na Instagramu kog je zanimalo da li će Poljak pojačati tim koji s klupe predvodi Ćavi Ernandez.

"To bih i ja volela da znam", poručila je Ana Levandovski navijaču, a preneo je Dejli mejl.

 

09.56 - PSŽ želi Mesija na duže

TRANSFERI 14. JUL Zvezda spremila bombu, Ronaldove (slatke) muke

EPA-EFE/Mohammed Badra

 

 

Lionelu Mesiju ugovor sa Pari sen Žermenom ističe na kraju sezone 2022/23. Kako saznaje Marka Parižani su zainteresovani da saradnju produže i da Leo ostane u klubu još malo duže, tačnije da ugovor bude produžen za još jednu sezonu.

09.44 - Šmekerski oproštaj od Zvezde

TRANSFERI 14. JUL Zvezda spremila bombu, Ronaldove (slatke) muke

FK Crvena zvezda

 

Kristijano Pićini oprostio se od Crvene zvezde porukom na društvenim mrežama gde je objasnio da je oprostio dve godine ugovora crveno-belima kako bi mogli da dovedu zamenu.

- Danas sam okončao svoj ugovor sa sada već bivšim klubom, tražio sam da to uradim nakon deset godina provedenih u Seriji A, Superligi i ligi Portugala. Nisam uspeo da se adaptiram na drugačiji stil fudbala, navike i druge stvari. Kao rezultat svega toga, nisam bio srećan, nisam dostigao svoje limite. Drago mi je što sam igrao za najveći klub za Balkanu, što sam iskusio atmosferu na Marakani i što sam upoznao neverovatne navijače, ali ne želim da ismevam sebe, a još manje klub, tako da sam odlučio da za dve godine ugovora koje su mi preostale, tim može da kupi novog igrača - napisao je Pićini.

09.01 - Šta je juče dešavalo na transfer tržištu možete da pogledate OVDE.

09.05 - Ronaldo menja kontinent za 250 miliona

Vest otvaramo prilično bombastičnom najavom. Kako piše portugalski "CNN" Kristijano Ronaldo je dobio ponudu od 250 miliona evra da zaigra u Saudijskoj Arabiji.

Junajted bi pored toga zaradio 30 miliona za transfer, a Portugalac bi postao najplaćeniji fudbaler u istoriji.

 

 

09.00 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen fudbalskim transferima. Uz alo.rs pratite sva dešavanja sa fudbalske pijace. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading