IZJAVA KOJA ĆE PODIĆI PRAŠINU Prvenstvo nije ni počelo, a iskusni trener je već Zvezdi dodelio titulu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Milorad Kosanović ne sumnja u šampiona Srbije.

- Zvezda je koliko danas prvak države, preostali nemaju šta da traže. Najizbalansiraniji tim ima u poređenju s konkurentima, moćniju logistiku. Zato i ne možemo da očekujemo visok kvalitet ligaškog fudbala - kazao je za Žurnal Milorad Kosanovć.

Nastavio je u istom ritmu.

- S druge strane, interesantnost gledanja bi mogli da uvećaju Partizanov tim na nižem nivou od prošlogodišnjeg i na to reakcija Čukaričkog. Vojvodina je kao nešto poradila na jačanju kluba i ekipe, ali neubedljivo... meni. Ostali su podjednako slabi, boriće se za preostala mesta. A, ovi što su ušli u ligu i oni što su u minuloj sezoni jedva ostali – za ostanak u elitnom rangu.

IRONIJA ILI? Pešić odjavio Zvezdu: Nemam kvalitet za crveno-bele

Osvrnuo se iskusni stručnjak i na suđenje.

- UEFA je stisla nacionalni savez i nazire se boljitak, ne i kad su u pitanju utakmice Zvezde i Partizana. Preostali, kako koji... Postojeće stanje biće sve dok ne budemo privatizovali klubove, dakle, kad se bude znao titular mnogi, kao dosad, neće moći da se igraju s ljudima. Čukarički i Voždovac su egzaktan primer, slikovito rečeno: svetlo u tunelu. Pričam o tome već desetak godina, uludo razumljivo. Iako sam svestan velike moći oponenata i neimanja sluha za otupljenje uticaja mračnih tipova u srpskom fudbalu - zaključio je Kosanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading