PREOKRET U SLUČAJU LUKE JOVIĆA? Za Srbina se interesuju Englezi i Španci
EPA/ Luis Tejido

Momak iz Bijeljine je pristao da narednu sezonu provede u Firenci, spekuliše se da su za narednu nedelju zakazani pregledi, ali bi mogao da se dogodi veliki preokret. 

U poslednjem trenutku, možda čak i kasno, uključili su se engleski premijerligaš Notingem Forest i Sevilja kako bi pokvarili planove "ljubičastih", javlja Skaj Sport.


Informacija je sveža i pomenuta dva kluba nadaju se da bi mogla da naprave preokret, bez obzira što su sa stadiona "Artemio Franki" uvereni da će Jović ostati pri prvobitnoj odluci. 
PREOKRET U SLUČAJU LUKE JOVIĆA? Za Srbina se interesuju Englezi i Španci

EPA/Manuel Lorenzo

 

HVALA Smederevo dočekalo Mitrovića kao heroja, Mitrogol im se zahvalio emotivnim video snimkom (VIDEO)

U principu su sve utanačili čelnici Fjorentine i Real Madrida, ali Italijani pokušavaju da ipak posao izmene u svoju korist.

Dogovor je da bude "suva" pozajmica, ali Fjorentina kako se sve više bliži potpisu sa Jovićem želi da ubaci opciju otkupa ugovora. Real je spreman za tako nešto, ali za obaveznih 25 miliona evra, dok "ljubičasti" vaga i želi opcionih 15 ili 20 miliona evra, uz određe bonuse.

Ostaje da se vidi da li "šumeri", povratnici u Premijer ligu, i Sevilja imaju bolje uslove da ponude kraljevskom klubu, ako već nije kasno. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading