REALOV SVEMIRSKI BROD Santijago Bernabeu oduševio novim izgledom (VIDEO)
Printscreen

U doba najveće pandemijske krize, kada su mnogi klubovi smanjivali budžete i plate, Real Madrid je radio na novom stadionu.

Florentino Perez je tada najavljivao nešto što nikada nije viđeno u svetu sporta i čini se da je bio u pravu. Prema onome što može da se vidi, biće uvedene i neke velike promene, pa će tako na stadionu moći da se igraju i neki drugi sportovi poput košarke, tenisa, pa čak i američkog fudbala. Ipak, na zvanično otvaranje kompletnog kompleksa, potrebno je čekati barem još godinu dana prema pisanju Marke.

- Postoji još mnogo stvari koje treba srediti prilikom renoviranja. Najveći optimisti kažu da će sve biti rešeno do juna 2023. godine. Potrebno je srediti stvari i oko stadiona, jer će sve to zajedno da ga učini najspektakularnijim stadionom na svetu. Krov je skoro završen, trebalo bi u narednih nekoliko nedelja da se dovrše svi detalji. Za razliku od tog dela, tribine na istočnom delu stadiona još uvek nisu ni blizu završetka, dok je na zapadnoj strani to tek nedavno počelo - stoji u tekstu španskog medija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading