PARTIZANOV TALENAT ZADOVOLJAN NOVIM TRENEROM "Svima su nam zanimljive igrice na treningu"
FK Partizan

Sezona Nemanje Jovića nije protekla prema očekivanjima. Krilni napadač crno - belih bio je van forme, a naredne godina bi mogla da bude upravo njegova. On će imati priliku da sarađuje sa bivšim trenerom, Ilijom Stolicom, za kog ima samo reči hvale.

- Ilija mi je bio trener i u mladoj reprezentaciji, pa sam već upoznat s njegovim radom. Prethodna saradnja mi je mnogo olakšala i veoma sam zadovoljan kako napredujemo. Svima su nam zanimljive „igrice” na treninzima koje praktikuje. Slično je bilo i u mladoj selekciji, od igre sa loptom do taktika i analiza, iako nismo proveli mnogo vremena u reprezentaciji.

Ciljevi za narednu sezonu se znaju - dupla kruna i dominacija u večitim derbijima.

- Najbitniji mi je timski rad i duh, a u Partizanu je uvek cilj dupla kruna. Tako biće i ove sezone. Idemo korak po korak, pa ćemo videti hoćemo li uspeti. Prošle sezone smo, takođe igrali dobro, malo nam je falilo da se domognemo titule. Ne želim da se vraćam u prošlost, gledam samo ka napred.Želja mi je da savladam Crvenu zvezdu i u seniorskoj karijeri. U mlađim kategorijama sam pobeđivao večitog rivala, takođe sam postigao nekoliko golova. Nadam se da ću sledeće sezone ispuniti san i da ćemo slaviti u derbiju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading