Mozzart daje najveće kvote na pobede Maroka, Kameruna i BiH
Profimedia

Reprezentativna pauza je osiromašila fudbalsku ponudu, ali u Mozzartu nema "zime". Bukmejkeri su i za petak spremili velika iznenađenja.

Pred vama su danas najveće kvote na svetu u tri utakmice koje se igraju u okviru baraža u afričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, odnosno prijateljskog odmeravanja snaga. Kamerun ima status favorita u sudaru sa Alžirom, barem u prvom susretu, kao i Maroko na gostovanju DR Kongu, a od selekcije Bosne i Hercegovine se ne očekuje ništa drugo sem pobede u sparingu sa Gruzijom.

DR KONGO - MAROKO (PETAK, 16.00), DVOJKA 2,35

Reprezentacija DR Konga završila je prva u Grupi J afričkih kvalifikacija za Mundijal, osvojivši 11 bodova u šest mečeva. To je omogućilo selekciji Ektora Kupera da ode u poslednju rundu i kroz plej-of se izbori za ulaznicu za Svetsko prvenstvo. Leopardi su prilično opasni u svom domu za svakog protivnika i biće neverovatno motivisani u predstojećem meču sa Marokom. S druge strane, Maroko je lako osvojio Grupu I, sakupivši maksimalnih 18 bodova i primivši samo jedan gol u šest utakmica. Izabranici Vahida Halilhodžića stigli su ne tako davno do polufinala Kupa afričkih nacija, gde su ispali od Egipćana posle izvođenja penala.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

KAMERUN - ALŽIR (PETAK, 18.00), KEC 2,30

Kamerun je u dobroj formi. U nedavnim mečevima je skoro redovno pobeđivao, a jedini poraz dogodio mu se na nedavnom Kupu afričkih nacija na kojem je bio domaćin. Tamo su Kamerunci samouvereno prošli grupnu fazu, ali su se u polufinalu sastali sa Egiptom, koji ih je eliminisao u penal seriji. Što se tiče kampanje za Mundijal, glavni rival Nesalomivih lavova bila je Obala Slonovače, koju su u poslednjem kolu pobedili sa 1:0 i plasirali se u finalnu fazu kvalifikacija. Alžir ne može da se pohvali istim uspehom. Na prvenstvu Crnog kontinenta nije uspeo da prođe grupu. Čak je završio na poslednjem mestu prve runde, izgubivši od timova kao što su Ekvatorijalna Gvineja i Sijera Leone. U kvalifikacionoj grupi za Svetsko prvenstvo 2022. Alžir je takođe uspeo da završi na prvom mestu, pošto je bio uspešniji od Burkine Faso.

BOSNA I HERCEGOVINA - GRUZIJA (PETAK, 20.45), KEC 1,85

Reprezentacija Bosne i Hercegovine prolazi kroz teške trenutke i podbacila je u najjačoj diviziji Lige nacija. Selekcija je bila u toliko lošoj formi da je imala niz od 14 mečeva bez pobede na svim frontovima. Na kvalifikacionom turniru za Svetsko prvenstvo 2022. izabranici Ivajla Peteva ostvarili su samo jednu pobedu i osvojili sedam bodova, što je donelo pretposlednje mesto. Na poslednja dva kola BiH je izgubio od Finske (1:3) i Ukrajine (0:2). Reprezentacija Gruzije nije bila srećna poslednjih godina, jer ponovo nije uspela da se probije na Evro 2020, a ni u borbama za Mundijal nije blistala. Krstaši su ostvarili dve pobede i remi u osam kola, i sa sedam bodova su bili na četvrtoj poziciji na tabeli. U poslednja dva duela izabranici Vilija Sanjola pobedili su *Kosovo (2:1) i Švedsku (2:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading