OGLASIO SE TRAGIČAR ZVEZDE PROTIV RENDŽERSA! Poslao jaku poruku fudbalerima, želi sve da zaboravi!
EPA/BORIS PEJOVIC

Crveno - beli su izgubili prvi meč u Glazgovu 1:0 i na svom terenu su tražili prolaz. Odmah u prvom minutu viđena je najbolja šansa i promašaj koji je bolan za mnoge pristalice crveno - bele boje i dan danas. Igor Burzanović je izašao 1 na 1 sa golmanom Alanom Mekgregorom i šutirao u njega. Upravo te situacije se 15 godina kasnije podsetio i sam Burzanović.

OGLASIO SE TRAGIČAR ZVEZDE PROTIV RENDŽERSA! Poslao jaku poruku fudbalerima, želi sve da zaboravi!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Prilika koju sam imao ostala je u sećanju. Posle žreba su me pozananici podsetili na nju, premotavao se film. Ponovo sam pogledao tu šansu i ne mogu reći da je bila stopostotna. Iz ove perspektive lako je praviti idealan scenario, razmišljati da li bi bolje bilo da sam gađao u rogalj... Golman je srećno zaustavio loptu, praktično je seo na nju. Da smo postigli gol u prvom minutu revanša tok bi bio potpuno drugačiji. Ostala je ta prilika kao jedna od glavnih asocijacija na dvomeč sa Rendžersom, a ja bih voleo da se ova generacija revanšira Škotima. Znam da posao pred crveno-belima neće biti lak, međutim, verujem da Stankovićev tim može da se plasira u četvrtfinale i doprinese da se zaboravi naša eliminacija i propuštena šansa. 

DEKI ISKRENO O SVEMU! Stanković otkrio kako je od "Zvezdinog motora" napravio zver!

On je analizirao tim Zvezde, ističući da će ogroman faktor biti navijači u Beogradu.

- Čak i minimalan poraz ostavio bi crveno-belima nadu i prostor da u revanšu traže prolaz, dok remi ili pobeda praktično otvaraju vrata naredne runde. Teško je u ovom trenutku govoriti o rezultatu, bitno je kakav će rasplet biti u Glazgovu, zavisno od toka utakmice različiti ishodi mogu da se smatraju pozitivnim ili negativnim, ali kao što sam rekao verujem da čak i poraz sa golom razlike ostavlja realne šanse. Mi smo imali 0:1 iz prvog duela, i verovali da možemo golom kod kuće da anuliramo zaostatak. Ipak nismo uspeli u tome. Značajan adut je publika u Beogradu, zvezdaši će napraviti prepoznatljivu atmosferu i bez dileme biti važan adut. Njihova želja za Zvezdinom pobedom je veliki pokretač. Zvezda ima odličan tim, uz kvalitetnu klupu. Radi se o veoma ozbiljnim igračima među kojima bih izdvojio Borjana, Dragovića, Ivanića i Kataija. Poseban akcenat stavio bih na Aleksandra Kataija, igra vrhunski fudbal već duži niz godina, vuče ekipu i ključni je igrač ove generacije. Koliko je njegova uloga važna najbolje se videlo u derbiju, ima veliku slobodu kod Dejana Stankovića i na najbolji način je koristi. Povezuje sve igrače, a posebno dobru saradnju ima sa Ivanićem koji je takođe fenomenalan. Treba istaći i da se Ohi sjajno uklopio. Takođe, ne treba zanemariti Kangu koji se 'namestio' u čitavoj strategiji - rekao je tragičar tadašnjeg ispadanja crveno - belih. 

Bonus video:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading