DEKI ISKRENO O SVEMU! Stanković otkrio kako je od "Zvezdinog motora" napravio zver!
FK Crvena zvezda

Stanković očekuje mnogo od Nemanje Motike.

- Momak koji će sigurno biti jedna prirodna zamena Saleta Kataija i Miće Ivanovića. Momak koji koristi obe noge, ima kulturu rada, on raste iz treninga u trening, ja sam stvarno oduševljen i pozitivno iznenađen njegovim kvalitetima. On polako ulazi u ritam i dobijaće sve veću minutažu - ispričao je Stanković za TV "Arena sport".

Takođe se dotakao Andrije Radulovića.

- Gledamo da radimo sa Radulovićem i Stankovićem. Radulovićeva je cela leva strana, a na nama je da izmerimo gde će da nam da najviše, a da nam ne pravi problem. Sigurno da je pozicija levog beka veća odgovornost za nekoga ko je bio ofanzivniji. On može dvadesetak puta kao Rodić da centrira jer ima sjajnu levu nogu.

CRVENA ZVEZDA PISALA FSS! Traži strane sudije na mečevima Superlige!

Pomenuo je i svoj rad sa Mirkom Ivanićem.

- Mića u zadnje dve godine igra strašan fudbal, fenomenalan fudbal. Mislim da on može da igra u svakoj ekipi Lige petice. On raste svaki dan, a šta je trebalo za njega? Malo strpljenja, pažnje, da mu se da na važnosti. Da se posvetiš jednom fenomenalnom čoveku - objasnio je Stanković.

Tema je morao da bude i Ohi Omoižuanfo.

- Ohi je fenomenalan, uklopio se, došao je spreman i dobro se snašao. Momak koji živi za fudbal i svi su ga zavoleli. Presrećan sam zbog njega i Pićinija koji su dobili poziv za reprezentaciju - zaključio je Stanković

Bonus video:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading