PONOVO UDARIO PO PARTIZANU! Lalatović brutalniji nego ikad, ono što je rekao RAZBESNEĆE "GROBARE" (VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Radničkog nedavno su poraženi od Partizana u Humskoj sa 0:2, ali se bura ne stišava. Trener ekipe iz Kragujevca Nenad Lalatović bio je prilično oštar nakon meča kada je poručio da ga se "partizanovci plaše".

POJAVIO SE SNIMAK! Tuča na terenu i strašne uvrede u Novom Pazaru: Ubij cigana! (VIDEO)

Ponovio je to još jednom kao gost u emisiji "U igri", s tim da je sada bio mnogo, mnogo brutalniji.

PONOVO UDARIO PO PARTIZANU! Lalatović brutalniji nego ikad, ono što je rekao RAZBESNEĆE

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

- Što Partizan nije dao besplatan ulaz sad protiv Lučana? Zašto Partizan daje samo besplatan ulaz kada sam bio trener Vojvodine i sada Kragujevca, znači da vi pozivate mene na linč. Ne bojim se navijača Partizana, oni mene ne diraju i nikada nisam imao problem ni sa jednim navijačom, što poštujem to kod njih. Oni mene ne vole jer sam ih pobedio 9 puta, 3 puta zaredom, uzeo im trofej. Kad sam bio trener Kruševca uzeo sam isto titulu, pobedio sam ih (2:0), tad je Zvezda uzela titulu posle dugo vremena, ja sam doneo Zvezdi titulu. To njih boli. I nek pričaju, nek vređaju, ja to razumem - kaže popularni Lala i dodaje:

- Svako ko plati kartu ima pravo da priča šta hoće, ali zašto dajete besplatnu kartu kad dolazim ja, to znači da me se plašite. Ja sam jedini trener u istoriji koji je uspeo da pobedi Partizan tri puta zaredom.

Deo razgovora o Partizanu pogledajte od 13:25 video snimka u nastavku:

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading