KRISTIJANO JE U ŠOKU! Junajted se raspada, igrači podeljeni po klanovima, Ronaldu ništa nije jasno!
EPA-EFE/PETER POWELL

Kako piše "Dejli Mejl" trenutno vlada rasulo pošto su Antoni Marsijal, Edinson Kavani, Doni van de Bek, Din Henderson, Huan Mata i Džesi Lingard odlučili da zbog manje minutaže promene sredinu, a novi trener nije ih ubedio da bi trebalo da ostaneu do kraja sezone.

- Oni su samo deo grupe koja ne može da shvati zašto ne igraju kada je tim tako slab - navodi se u tekstu britanskog tabloida i podseća da je isti problem prethodno imao i Ole Gunar Solskjer.

OVA NOĆ IMA ČUDNU MOĆ Ronaldo će je dugo pamtiti, čekao je 14 godina, ali sećaće je se i ovaj igrač Junajteda

Njegov naslednik Ralf Rangnik, koji je samo privremeno rešenje do kraja sezone i tada će se preseliti u direktorsku fotelju, evidentno nije uspeo da ih "razmrda" kako su to mislili vlasnici, nego je zavladala potpuna apatija iz koje će se Junajted baš teško izvući.

- Pola igrača je nezadovoljno. Stariji otvoreno govore da je ovo najgora ekipa i najgora atmosfera koju pamte u klubu. Razdvojeni su i podeljeni u klanove - dodaje se dalje.

KRISTIJANO KONAČNO PROGOVORIO O JUNAJTEDU! Ronaldo: Niko od nas nije zadovoljan...

Kristijano Ronaldo je potpuno šokiran...

- Kad je organizovao večeru tokom koje je trebalo da se zbliže, neki važniji igrači Junajteda čak nisu ni došli. I sam Ronaldo je iznenađen koliko je Junajted lošiji nego što ga je ostavio - objašnjava se u tekstu "Dejli Mejla".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading