OD "BOMBE" NA DERBIJU DO NOVOG ZANIMANJA! Pocepao je mrežu Zvezde, pa potpuno nestao, evo čime se danas bavi Partizanov Crnogorac!
Printscreen

Gde je i šta radi Nikola Vujović? Ime ovog igrača natera osmeh na lice navijačima Partizana. Razlog za to je činjenica da je postigao gol na večitom derbiju. Priča ovog igrača iz Crne Gore nije sasvim uobičajena.

Nikola Vujović je crnogorski fudbaler rođen 23. juna 1981, a ovdašnjoj javnosti najpoznatiji je po sjajnom golu za pobedu Partizana nad Crvenom zvezdom od 2:0 u 136. prvenstvenom okršaju naših najpopularnijih klubova.

Vujović je u Partizan stigao posle nastupa za ekipe Budućnosti, Akratitosti i Mogrena, koji ga je za 400.000 evra prodao crno-belima, a nakon što je ovaj fudbaler završio karijeru u Mornaru 2017, posvetio se taksiranju.

Fudbaler iz Crne Gore u Partizan je došao kako bi bio zamena za Zorana Tošića koji je otišao u Mančester junajted, ali je za crno-bele odigrao samo 14 utakmica i postigao tri gola.

PRVI ODLAZAK IZ HUMSKE? Kapiten dobio ponudu iz Italije!

Kasnije se preselio u Mogren, a tokom karijere igrao još za Čelik, Lovćen, Cetinje, Kom, Mornar dok je jedini inostrani angažman imao u Akratitosu.

Vujović sada ima novo zanimanje, a život piše romane. Ne dešava se svakog dana da sednete u taksi, kažete gde želite, a onda shvatite da će vas na destinaciju odvesti niko drugo do strelac gola na derbiju!

 

 

Vujović se posle karijere posvetio vožnji taksija. 

"Grobari" ga pamte po razornom udarcu, a ako se nađu u Podgorici možda ih baš Vujović poveze...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading