ČEKAJUĆI ŽREB! Zvezdin junak s Nou Kampa za Alo!: Dajte nam veliki klub!
AP/Luis Vieira

Crvena zvezda je ostvarila najveći uspeh od 1992. godine direktnim plasmanom u osminu finala Lige Evrope.

Jedno ime na žrebu (25. februar 2022. godine) potencijalnih protivnika našeg šampiona posebno privlači pažnju - Barselona, koja najpre mora da opravda ulogu favorita u šesnaestini finala pomenutog takmičenja za koje će se žreb obaviti danas u 13.00.

ČEKAJUĆI ŽREB! Zvezdin junak s Nou Kampa za Alo!: Dajte nam veliki klub!

Alo!/Marko Metlaš

 

Ako sudbina odluči da se sudare srpski i španski velikan, biće to još jedan dvomeč za pamćenje. Poslednji takav odigran je u sezoni 1996/97, kada je Barsa uspela da eliminiše crveno-bele ukupnim rezultatom 4:2. Strelac jedinog pogotka za crveno-bele u porazu 1:3 na „Nou kampu“ (1:1 u revanšu na „Marakani“) bio je sagovorinik Alo! Bratislav Živković.

- Najpre čestitke Dejanu Stankoviću, igračima i svim ljudima u klubu na ogromnom uspehu. Ekipa je pokazala da može da igra na evropskom nivou s jakim ekipama i da čak bude bolja u nekim utakmicama - naglašava Živković.

ČEKAJUĆI ŽREB! Zvezdin junak s Nou Kampa za Alo!: Dajte nam veliki klub!

EPA/HUGO DELGADO

 

Dotakao se i žreba, teme koja „delije“ najviše interesuje.

- Lično bih voleo da dođe Barselona i da se naplate računi iz sezone 1996/97, kada smo odigrali dobar dvomeč. Nažalost, moj gol nije bio dovoljan da se tada Katalonci prođu.

Garantovano puna „Marakana“

Ako Zvezda za rivala u osmini finala Lige Evrope i ne dobije Barselonu, u martu 2022. svakako će biti fudbalski praznik u Beogradu.

- Biće puna „Marakana“ ko god da dođe. Kod žreba uvek postoje dve opcije - atraktivno ime ili slabiji protivnik, gde bi bila veća šansa da se prođe. Lično sam za prvu opciju, da se izmerimo s najboljima - ističe Živković.

Pojasnio je zašto još priželjkuje španski tim.

- Barselona je veliko ime i sve što je uradila prethodnih godina je fantastično. Ipak, trenutno nije na tom nivou, nalazi se u silaznoj putanji, kako u igračkom smislu tako i u organizacionom. Mislim da s Barsom u ovom trenutku možemo da odigramo dobar i ravnopravan dvomeč - zaključio je Bratislav Živković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading