STIŽE NASLEDNIK DŽERARDA Škotski velikan dovodi na klupu Holanđanina (FOTO)
Tanjug/Ap

Čelnici Rendžersa razgovarali su sa holandskim trenerom Đovanijem van Bronkhorstom o angažmanu. Kako je preneo "Skaj", predstavnici škotskog šampiona razgovarali su u Londonu sa 46-godišnjim Holanđaninom pošto traže novog menadžera posle odlaska Stivena Džerarda u Aston Vilu.

Džerard je u junu 2018. godine preuzeo Rendžers i predvodio ga do šampionske titule prošle sezone, prekinuvši niz velikog rivala Rendžersa od devet titula.

Van Bronkhorst, koji je svojevremeno igrao za Rendžers, Arsenal, Barselonu i Fejnord, želi da preuzme škotski klub, a prošlog maja je za "Skaj" rekao da bi mu se uspunio san da radi u jednom od svojih bivših klubova. Igrajući na Ajbroksu, osvojio je pet trofeja, uključujući dve titule.

Kao trener je sa holandskim Fejnordom osvojio dva Kupa i šampionsku titulu, prvu posle 18 godina. Fejnord je napustio 2019. godine, a u januaru 2020. preuzeo je kineski Gvangdžou siti, ali je krajem prošle godine podneo ostavku kako bi se vratio porodici. Posle 13 kola Rendžers je prvi na tabeli u škotskom prvenstvu sa četiri boda više od Seltika.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading