IZNENAĐUJUĆA ODLUKA UEFA! Sudbina Srbije u rukama najboljeg svetskog sudije! Sećaju ga se i Zvezda i Partizan, "orlovima" je već bio taličan!
EPA

Fudbalska reprezentacija Srbije igra meč odluke u nedelju (20.45) u Lisabonu protiv Portugala. Ovaj duel daće odgovor na pitanje ko će direktno na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

UEFA je svesna da je ovo najvažniji meč tog dana, s obzirom na bodovnu razliku dveju ekipa, ali i njihovog renomea, te je odlučila da u glavni grad Portugala pošalje najbolje što ima.

"TIK-TOK" SENZACIJA PRATI SRBIJU! Radonjić i Vlahović su ga oduševili jednim potezom! (FOTO)

Tako će pravdu u nedelju deliti sudija koji je 2020. godine dobio nagradu za najboljeg na svetu. U pitanju je Danijele Orsato (45).  

IZNENAĐUJUĆA ODLUKA UEFA! Sudbina Srbije u rukama najboljeg svetskog sudije! Sećaju ga se i Zvezda i Partizan,

EPA

 

Orsato, koji je rođen u Vićenci, sudi još od 1993. godine, a u Seriji A počeo je suditi 2006. godine. Prošle sezone sudio je finale Lige šampiona, što dovoljno govorio o njegovom radu.

SRBIJA MORA DA JURI TRIJUMF U LISABONU! Portugal i Irska podelili po bod, naše “orlove” u nedelju očekuje najveći ispit do sada!

Njegovi pomoćnici biće Ćiro Karbone, Đorđo Pereti i Marko di Belo. U VAR sobi sedeće Masimilijano Irati i Paolo Valeri. Jasno je da su svi iz Italije.

Do sada je samo jednom sudio reprezentaciji Srbije (protiv Norveške u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo) kada je bio taličan po "orlove", ali je u više navrata delio pravdu na mečevima Crvene zvezde i Partizana. Bio je glavni akter prvog meča plej-ofa Lige šampiona između crveno-belih i Salcburga, a godinu dana kasnije sudio je meč poslednjeg kola grupne faze kada je Zvezda gostovala Olimpijakosu.

Partizan ga pamti po meču protiv Tuna 2012. godine kada su crno-beli poraženi sa čak 3:0, a 2015. bio je na centru kada je srpski predstavnik pobedio AZ Alkmar u Humskoj sa 3:2.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading