BIO JE MILJENIK "GROBARA", RASTUŽIO SRBIJU NA MUNDIJALU, A SADA GA NE BISTE PREPOZNALI! Gde je nestao čovek koji je doneo duplu krunu Partizanu? (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbalski klub Partizan suvereno je vladao srpskim fudbalom od 2007. do 2014. godine. Čak šest vezanih titula crno-belih imale su potpise raznih igrača koji su se posebno isticali igrajući u Humskoj.

SJAJNE VESTI IZ UEFA STIGLE NA "MARAKANU" Malo se ko nadao ovome!

Ako se vratimo na sezonu 2010/11 sigurno da je tada posebno mesto u srcima "grobara" zaslužio nekadašnji reprezentativac Gane Prins Tejgo (35). Čuveni Princ golova, kako ga zovu u domovini, nedavno je proslavio 35. rođendan, ali se fudbalom odavno ne bavi.

BIO JE MILJENIK

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Među crno-bele je stigao na pozajmicu iz nemačkog Hofenhajma u kom nije dobijao pravu šansu i slobodno se može reći da je u Humskoj odigrao najbolju sezonu u karijeri. Na 18 utakmica postigao je 12 golova, doneo duplu krunu crno-belima i vratio se u Nemačku.

ZVEZDA LEČI RANE U NOVOM SADU! Dejana Stankovića naljutilo jedno pitanje na konferenciji pred Vojvodinu!

Hofenhajm je odlučio da ga ne zadrži pa ga je prosledio Bursi za 1.500.000 evra. Nije uspevao nigde da se snađe pa se seljakao po Maleziji, Gani, a karijeru je završio u Bangladešu još 2019. godine.

BIO JE MILJENIK

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Na Svetskom prvenstvu pod vođstvom Milovana Rajevca igrao je za reprezentaciju Gane koja je ostvarila nestvaran uspeh i plasirala se u četvrtfinale Mundijala u Južnoj Africi.

Tejgo je proveo svih 90 minuta utakmice protiv Srbije koju su "crne zvezde" pobedile sa 1:0 golom Asamoe Đana iz penala. 

BIO JE MILJENIK

Instagram

 

Sada, Tejgo izgleda neprepoznatljivo. Malo se ugojio i čini se da ne mari mnogo za zdrav život. Totalno je promenio imidž pa ga je teško uopšte i prepoznati.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading