VEČE PREOKRETA Goleada u Pragu, ubedljivi Napoli i Vest Hem (VIDEO)
EPA-EFE/VICKIE FLORES

U Grupi D Lige Evrope Ajntraht je na svom terenu pobedio Olimpijakos 3:1.

Strelci za Ajntraht bili su Rafael Bore iz penala u 26, Almami Ture u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena i Daiči Kamada u 59. minut. Gol za Olimpijakos postigao je Jusef El Arabi iz penala u 30. minutu.

Fenerbahče i Antverpen su odigrali nerešeno 2:2.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Vest Hem je na svom terenu pobedio Genk 3:0 u Grupi H. Strelci za Čekićare bili su Kreg Doson u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, Isa Diop u 57. i Džerod Boven u 59. minutu.

Rapid je pobedio zagrebački Dinamo 2:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Napoli je kao domaćin pobedio Legiju 3:0, u okviru Grupe C. Golove za Napoli postigli su Lorenco Insinje u 76, Viktor Osimhen u 80. i Mateo Politano u petom minutu nadoknade.

U istoj grupi Lester je dan ranije pobedio moskovski Spartak 4:3.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

U Grupi E, Galatasaraj je u gostima pobedio Lokomotivu iz Moskve sa 1:0, strelac pobedonosnog gola bio je Kerem Akturkoglu u 82. minutu.

Lacio i Marsej su u istoj grupi odigrali 0:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

U utakmicama Grupe A, fudbaleri Rendžersa pobedili su na svom terenu Brondbi 2:0 golovima Leona Baloguna i Kemara Rufea, dok je Lion u gostima bio bolji od Sparte iz Praga sa 4:3 iako je gubio sa 2:0.

Sparta je povela golovima Lukaša Haraslina u četvrtom i 19. minutu, ali je Lion preokrenuo rezultat. Prvo je Toko Ekambi u 42. minutu smanjio na 2:1, a potpuni preokret Usem Auar u 53, Lukas Paketa u 68. i Toko u 88. minutu. Konačan rezultat postavio je Ladislav Krejči u 96. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Monako je pobedio u gostima PSV 2:1, u Grupi B. Majron Boadu je doveo Monako u vođstvo u 20. minutu, izjednačio je Kodi Gakpo u 59, a pobedu gostujućem timu doneo je Sofian Diop u 89. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

U drugom meču grupe Real Sosijedad je savladao Šturm 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Aleksander Isak u 69. minutu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading