ZAKUVALO SE BAŠ! Frontalni napad Zvezde, klub brutalnim rečima udario na FSS i Piksija, a tek na Partizan...

Nema mira u srpskom fudbalu. Juče je Zvezdan Terzić intervjuom koji je dao za TV Pančevo udario na Partizan i selektora Dragana Stojkovića Piksija, a na Marakani je to očigledno i zvaničan stav, koji je u emisiji Zvezdaški pretres za klupsku televiziju izneo portparol crveno-belih Miljan Milošević.

 

- Moram da iskoristim priliku da iznesem i zvaničan stav klub. Klub je zabrinut jer je pre ove utakmice sa Metalcem došlo do određenih pojava u srpskoj fudbalskoj javnosti pre svega, neposredno pre ove utakmice i nekoliko dana pre utakmice sa Voždovcem došlo je do nekih čudnih komentara. U pitanju su pre svega komentari našeg večitog rivala, koji su možda bili očekivani. Međutim, začudilo nas je ono što se događa u FSS, gde su prvo trener večitog rivala, potom i selektor komentarisali regularnost prvenstva - kazao je portparol crveno-belih Miljan Milošević.

Nastavili su iz Zvezde da prozivaju trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića, istini za volju između redova...

- Nije nam jasno sa koje pozicije oni to čine, komentarisali su kako je sada sve regularno, super, sjajno i bajno. Stiče se utisak da čim Zvezda nije na prvom mestu, da je sve regularno, kao da pre toga nije bilo. Bilo je komentara da je nenormalno da Zvezda ima mali broj poraza u četiri sezone, a da je taj, koji je to komentarisao, u prvom mandatu bio trener, imao tri poraza recimo na klupi tima koji je vodio.

Ni FSS nisu zaobišli, kao ni selektora Dragana Stojkovića Piksija... 

- Tada je sve to bilo normalno i dokle god je takva situacija, sve je regularno. Čak i u FSS to komentarišu kako je sve super, a onda se isto kaže kako nema mesta igračima iz naše lige u reprezentaciji, onda dođete u situaciju da Zvezda ima reprezentativce Kanade, Australije, Austrije, afričkih zemalja.. Ali Katai, recimo, nema mesta u reprezentaciji, iako taj Katai da devet golova u osam utakmica, u najboljoj je formi od svih napadača u Evropi što se tih parametara tiče. Ali iz nekog razloga se komentariše kako je sve neregularno i preti se odlaskom ispred Skupštine Srbije ako tako ne bude bilo. Znači, ako stanje na tabeli ne bude ovakvo kako je trenutno, ići će se ispred Skupštine. Čemu to vodi? Kako Savez tada ne reši da reaguje i da prokomentariše takav komentar takmičenja, nego se posle toga nastave afirmativne izjave da je sve regularno, sve je super, da uživamo u fudbalu, ali da nam taj fudbal ne proizvodi ništa za reprezentaciju - naveo je Milošević.

U Zvezdi su se dotakli i Toleta Karadžića... 

 - Priča se o koeficijentu, kako Zvezda i Partizan obezbeđuju još jedno mesto u Ligi šampiona. Nije baš tako, jer nisu oba kluba podjednako doprinela. Može da se ponovi da je sve regularno kada Zvezda nije bila prva i kako je četiri godine sve nenormalno, a kako je za vreme Tomislava Karadžića sve bilo regularno i sjajno, samo nas u Evropi nije bilo, liga nije imala nikakav status u Evropi. Nipodaštava se što radi Zvezda, uprava, trener, igrači... Ne znam s kojim ciljem. Ovo sam morao da prenesem kao zvaničan stav kluba - poručio je na kraju Milošević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Komentari (2)

Loading
Zoran

07.10.2021 14:44

I šta si brate rekao, ništa. Zar je moguće da Vas sve boli i sve Vam smeta, čak i to da niste samo Vi, a jeste najviše u zadnjih pet godina doprineli koeficijentu srpskog fudbala. Gde je tu napad na Vas. Kakav predsednik takav i komentar. Navijačima i klubu svaka čast

Ђура

07.10.2021 15:34

Ништа необично . Припрема терена да Пикси замени Терзића .